Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Χ. Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη: «Προβάδισμα στη συνείδηση των συμπολιτών μας»

Από το γραφείο τύπου της υποψήφιας Δημάρχου Δ. Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπολιτεία» κας. Χ. Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, εστάλη η παρακάτω δήλωση σχετικά με προεκλογική δημοσκόπηση της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος»:
«Δεν μας εκπλήσσουν τα ευρήματα..
της συγκεκριμένης δημοσκόπησης ούτε και επιδιώξαμε ποτέ δημοσκοπικό προβάδισμα. Εμείς ελπίζουμε να έχουμε προβάδισμα στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας. Η διαφορά ωστόσο του 14% από τον συνδυασμό του κ. Τσαβδαρίδη είναι ήδη καταγεγραμμένη και στις δικές μας μετρήσεις. Αυτό που μας δημιουργεί εύλογη αισιοδοξία είναι το «άνοιγμα της ψαλίδας» με το πέρασμα του χρόνου, καθώς σε δημοσκόπηση του Ιουλίου 2010 η διαφορά βρισκόταν στο 12,1%.

Πάντοτε η αλήθεια, όσο κι αν καταπιέζεται από τα «υπόγεια μουρμουρητά» παραπλάνησης της κοινής γνώμης, βρίσκει πάντα τον βηματισμό της, επιβιώνει και φανερώνεται με την πρώτη ευκαιρία.

Σε κάθε περίπτωση, με δημοσκοπήσεις ή χωρίς, η «Συμπολιτεία» προχωρά συντεταγμένα και υπεύθυνα, έντιμα και καθαρά, με «νέο αίμα» αλλά και πολύτιμη σοφία και εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια. Κατεβαίνουμε στον προεκλογικό αγώνα με τη συνείδησή μας καθαρή. Κατεβαίνουμε στον προεκλογικό αγώνα με το κεφάλι μας ψηλά. Πηγαίνουμε στις εκλογές με μια καινούρια ελπίδα για έναν νέο Δήμο δυνατότερο, αποτελεσματικότερο, πιο ανθρώπινο. Στόχος μας δεν είναι να προηγούμαστε στις δημοσκοπήσεις. Στόχος μας είναι - και θα δουλέψω προσωπικά με όλες μου τις δυνάμεις- να αποδείξουμε στην πράξη, μέσα από τις εκλογές, ότι απολαμβάνουμε την ειλικρινή εμπιστοσύνη και εκτίμηση των συμπολιτών μας. Θα το πετύχουμε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=10&artid=58390

Πάντως το 60% θετικές γνώμες και το 90% αναγνωρισιμότητα μόνο τυχαία δεν μπορούν να είναι. Το ήθος και το κύρος της Χαρούλας επιβεβαιώνονται έστω και μέσω μιας δημοσκόπησης.
Και κάτι ακόμα. Ισχύει ότι ο Λάζαρος δεν είχε μετρηθεί στην δημοσκόπηση της Pulse τον Ιούλιο που έγινε για λογαριασμό της ΝΔ; γιατί τότε δεν έχει καμία μέτρηση πλήν αυτής του Αγγελιοφόρου, αφού άν γινόταν άλλη μέτρηση στη Βέροια θα το μαθαίναμε. Δεν είμαστε δα και Αθήνα!