Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ


Ακριβώς αυτή την εικόνα παρουσιάζει το Ιατρείο στο Αγγελοχώρι Ειρηνούπολης. Ένα ιατρείο για όσους δεν γνωρίζουν το οποίο λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες, επί εποχής κοινότητας Αγγελοχωρίου και εξυπηρετεί τους κατοίκους της Ειρηνούπολης και όχι μόνο.
Τους τελευταίους μήνες και αφού πήραν την μία και μοναδική νοσοκόμα κ. Χ’’ Καλλινικίδου, γιατρός μία υπάρχει και δέκα δεν υπάρχει. Η ζωή...
και η υγεία αυτών των πολιτών όπως θέλουν πολλοί να τους έχουν παίζεται σαν κωμική ταινία στους θερινούς κινηματογράφους.

Υπεύθυνοι φυσικά και υπάρχουν. Από τους τοπικούς φορείς καθώς αυτά που πιθανόν να έχουν κάνει να είναι λίγα, μέχρι το νομάρχη και τους αξιότιμους βουλευτές μας. Βουλευτές και ηγεσία των δύο κομμάτων που πρώτο και τελευταίο μέλημά τους είναι ποιους θα βάλουν επικεφαλής στην παράταξη τους για τις επερχόμενες εκλογές.

Τι είπες κύριε πολίτη – ψηφοφόρε; Η υγεία σου και η υγεία των παιδιών σου; Πλάκα μας κάνεις, κοίτα να μας ψηφίσεις και άστα αυτά, έχει ο Θεός.
Ντροπή και ξεφτίλα κ. Νομάρχα και κ. Βουλευτές. Γιατί; Έτσι απλά γιατί έχετε γνώση και δεν σας καίγεται καρφάκι. Δεν ξέρω πόσοι θα συμφωνούν με την άποψη μου, ξέρω όμως ότι και μερικοί θα διαφωνούν, καθώς θίγουν τα υπέρλαμπρα κόμματά τους.
Όσον αφορά το δικό μου κόμμα γιατί σίγουρα θα το αναρωτιέστε είναι ο στυλός μου και η δύναμη της ψυχής μου. Γι’ αυτά όλα και άλλα τόσα ας προσέξουν οι κάθε λογής καιροσκόποι – υποψήφιοι του Δήμου Ειρηνούπολης τις ευθύνες που θα αναλάβουν.
Συν τις άλλοις δεν μπορώ να βγάλω από τα μάτια μου τη εικόνα κάποιων να είναι πρώτοι και με μαύρες σημαίες στον αποκλεισμό της διασταύρωσης Νάουσας, πρώτοι και σαν δηλωμένοι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του νέου δήμου Νάουσας.

Όσον αφορά τους δύο Ήρωες γιατρούς μας τον κ. Γουσόπουλο Νίκο και την κ. Μπουράνη Ελένη «παλεύουν» καθημερινά κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Για να γίνουν ράμματα σε έναν ασθενή χρειάζεται και 1 νοσοκόμος οπωσδήποτε, κι όμως το αντιμετωπίζουν μόνοι τους ο καθένας, καθώς ποτέ δεν είναι και οι δύο μαζί υπηρεσία.
Όσο δυνατός και να είσαι 110-120 ασθενείς σε μισή μέρα για να εξυπηρετήσεις πρέπει να υπερβάλεις κατά πολύ τον εαυτό σου και αυτό κάνουν και οι δύο. Προσευχές για υγεία σε όλους μας τίποτα άλλο.
ΣΑΚΗΣ
πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: