Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σ. ΚΩΦΙΔΗΣ: Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ.


Μια διαφορετική προσέγγιση της δυναμικής του ποδοσφαίρου και της τέχνης παρουσίασε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm ο γνωστός στο πανελλήνιο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Σάββας Κωφίδης. Η ομάδα με την ονομασία Hasta la Victoria siempre την οποία εκπροσωπεί συμβάλλει στην ανάδειξη κοινωνικών και ανθρωπιστικών προβλημάτων ώστε να γίνουν ευρέως γνωστά και να δρομολογηθούν λύσεις από τους υπεύθυνος.
Με τον σκοπό αυτό, όπως τόνισε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη, "ερχόμαστε να παίξουμε την Παρασκευή με τους Παλαίμαχους της Αλεξάνδρειας για να αναδείξουμε κι εμείς με τον τρόπο μας ότι η η αναπηρία δεν πρέπει να καθιστά τους ανθρώπους αποκλεισμένους και να υπόκεινται σε άνιση μεταχείριση.
Ακόμη ο Σ. Κωφίδης...
είπε ότι η όλη προσπάθεια της ομάδας που απαρτίζεται από πρώην ποδοσφαιριστές, καλλιτέχνες, επιστήμονες και καθημερινούς ανθρώπους προσφέρουν ανιδιοτελώς χωρίς να είναι ενταγμένη σε οποιαδήποτε χρηματοδότηση, λειτουργεί χωρίς καταστατικό και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόσκληση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όταν συντρέχουν λόγοι.
Τέλος, ο Σ. Κωφίδης κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να δώσουν το "παρών" την Παρασκευή στις 7 μμ στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας ώστε να βοηθηθούν οικονομικά τα ΠΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ στα οποία θα πάνε τα έσοδα του αγώνα.
Τον Σ. Κωφίδη συνόδευε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας Κ. Μαστοροδήμος και αμέσως μετά επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις των ΠΑΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ και ενημερώθηκαν για τις συνθήκες λειτουργίας της δομής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ !
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΧΡ. ΑΛΕΥΡΑΣ