Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Τ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΛΒΙΖ, ΕΒΖ ΚΑΙ Κ.Υ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Την ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε την Παρασκευή 24-9-2010 ο Βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο Βουλευτής πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών, όπου συνομίλησε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Βουλευτής δήλωσε ότι θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για τη βελτίωση..
των δυνατοτήτων του εργοστασίου σε ό,τι αφορά την παραγωγή και τη διάθεση των ζωοτροφών.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, όπου ενημερώθηκε από μέλη της Διοίκησης για την φετινή πορεία και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρία. Συνομίλησε με εργαζομένους, οι οποίοι του εξέφρασαν την αγωνία τους για τις εξελίξεις στο χώρο της ζάχαρης. Ο κ. Σιδηρόπουλος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργατών, ενώ επεσήμανε ότι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων του Εργοστασίου, καθώς η λειτουργία του όλα αυτά τα χρόνια έχει συμβάλλει καθοριστικά στην καταπολέμηση της ανεργίας της ευρύτερης περιοχής.
Τέλος, ο Βουλευτής επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου και συνομίλησε με τους γιατρούς και το προσωπικό για τις πολλές ελλείψεις που υπάρχουν. Ο Βουλευτής επεσήμανε ότι πρέπει άμεσα να καλυφθούν τα κενά των οργανικών θέσεων και να συμπληρωθεί ο υπάρχον εξοπλισμός, ώστε τα Κέντρα Υγείας να είναι σε θέση να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Ο Βουλευτής τόνισε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κινείται ήδη στην κατεύθυνση της κάλυψης των μεγάλων κενών που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια και ο τομέας της Υγείας παραμένει σταθερά στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και σ' αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία, προκειμένου να δοθούν λύσεις και να ενδυναμωθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: