Κυριακή 22 Μαΐου 2011

"ΝΑΙ" ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ εμφανίζεται η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για ανάγκη εξεύρεσης κοινού τόπου μεταξύ όλων των κομμάτων.
Όπως τονίζει η κα Μπακογιάννη σε...συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News, υπάρχει προοπτική συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, αφού «μια σειρά προτάσεων στο Ζάππειο ΙΙ είναι προτάσεις του κόμματός της. Στο πεδίο των διακηρύξεων συμφωνούμε και μπορούμε να αναζητήσουμε πεδίο συμφωνίας χωρίς κανένα πρόβλημα».

Εντούτοις, ασκεί έντονη κριτική προς τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγορεί για διγλωσσία αναφέροντας πως «ο κ. Σαμαράς είναι δίγλωσσος και προς το εσωτερικό και προς το εξωτερικό. Άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό».

Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ δεν παραλείπει να εξαπολύσει βολές και κατά της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι «έχουμε υπουργούς που αρνούνται συνειδητά να εφαρμόσουν τους νόμους που οι ίδιοι ψήφισαν. Αυτό είναι τραγέλαφος. Η Ελλάδα βρίσκεται σε δυσκολότερη κατάσταση από αυτή πέρυσι. Βρίσκεται σε δυσκολότερη κατάσταση γιατί δεν εφάρμοσε κανένα μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: