Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΣΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

«Δεν μιλάμε για συναίνεση στις ασκούμενες πολιτικές, ούτε για εκχώρηση της πολιτικής σε μια αόριστη και απολίτικη συναίνεση», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, αναφορικά με τις συζητήσεις περί συναίνεσης."Υποστηρίζουμε την ανάγκη για ένα μήνυμα όλων των πολιτικών δυνάμεων που αξιώνουν αλλαγή πορείας. Ένα κοινό μήνυμα προς τους εταίρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια στάση ευθύνης προς τους πολίτες", τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του αντιμετωπίζει από θέση ευθύνης τη δύσκολη κατάσταση της χώρας.

"Οι πολίτες αντιμετωπίζουν το παρόν και το μέλλον με φόβο. Περιμένουν από τους πολιτικούς και τα κόμματα στάση ευθύνης για τον τόπο", πρόσθεσε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μοχλα δες ποσο νηφαλεια και μεστα μιλαει ο Κουβελης.Οχι σαν τις κραυγες σου.Παψε να φανταζεσαι διαγραφη χρεων και σοσιαληστικους παραδεισους.δεν ειναι πραγματοποιησημα .

Xronika είπε...

Ωραία.Με τις ευχές μου να τον ψηφίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανήκω στο πολιτικό σας χώρο αλλά θα σας τιμήσω με την ψήφο μου στις επικείμενες εκλογές γιατί με κούρασαν, με πρόδωσαν, με λήστεψαν οι δύο λεγόμενοι μεγάλοι!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ