Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

11/5/2011, ώρα 18:00: σε κρίσιμη κατάσταση και σε βαθύ κώμα μεταφέρθηκε στην εντατική, μετά από πολύωρη εγχείρηση στο κεφάλι, ο χτυπημένος από τα ΜΑΤ διαδηλωτής – Η ΟΕΝΓΕ ζητά από την ΕΣΗΕΑ να επιτρέψει την ενημέρωση των πολιτών

Μετά από πολύωρη εγχείρηση, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και σε βαθύ κώμα μεταφέρθηκε γύρω στις 18.00 στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Νίκαιας ο 30χρονος διαδηλωτής που χτυπήθηκε στο κεφάλι στην οδό Πανεπιστημίου από άνδρες των ΜΑΤ – από δολοφονικό συνειδητό χτύπημα με πυροσβεστήρα που ....
έχουν οι μονάδες ΜΑΤ, ή από εσκεμένο χτύπημα με τη σιδερένια λαβή κλομπ.

Ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος διαβεβαιώνει δεξιά αριστερά ότι “διέφυγε τον κίνδυνο”, προσπαθώντας να κατευνάσει τα πράγματα και να μειώσει την πολιτική σημασία του γεγονότος.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συνεδριάζει και πιθανότατα να αναστείλει την απεργία των δημοσιογράφων ώστε να μεταδοθεί το συγκεκριμένο σημερινό έγκλημα των δυνάμεων καταστολής κατά της απεργιακής διαδήλωσης. Αίτημα ενημέρωσης του ελληνικού λαού υπέβαλε στην ΕΣΗΕΑ η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών:

Η ΟΕΝΓΕ έλαβε από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΕΙΝΑΠ του Γενικού Νοσοκομείου ΝΙΚΑΙΑΣ την παρακάτω καταγγελία την οποία προσυπογράφει και αποστέλει στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης και την ΕΣΗΕΑ, την οποία καλεί να επιτρέψει στους δημοσιογράφους μέλη της να καλύψουν άμεσα το γεγονός της απίστευτης και δολοφονικής βαρβαρότητας την οποία χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να καταστείλει τις λαϊκές αντιδράσεις και το συνδικαλιστικό κίνημα.

syspeirosi

Δεν υπάρχουν σχόλια: