Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΩΛΥΜΑ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΑΣΟΚ

Η συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο Αλεξάνδρεια ο τέως αντιδήμαρχος Βέροιας και μέλος της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μιχαηλίδης ήταν αποκαλυπτική των προθέσεών του αναφορικά με το τι θα πράξει στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ΝΕ και και νέου γραμματέα αλλά δεν έβγαλε είδηση αναφορικά με το παρασκήνιο της μη επαναξιοποίησής του από την δήμαρχο Βέροιας σε διοικητική θέση.
Ο κ. Μιχαηλίδης, αν και ρωτήθηκε πολλές...φορές, όχι μόνο απέφυγε να απαντήσει αλλά τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις μεταξύ τους σχέσεις και ότι η συνεργασία που έχει με την κ. Ουσουλτζόγλου είναι καλή.
Ερωτηθείς αν η φράση της δημάρχου «θα τα αλλάξω όλα» που εκστόμισε αρκετές φορές μετά την επανεκλογή της αφορούσε τους τέσσερις της προηγούμενης διοίκησης είπε ότι εκτιμά πως αφορά στην αλλαγή του τρόπου διοίκησης για να επιτευχθεί καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και ότι η αλλαγή προσώπων στη διοίκηση είναι ένα βήμα το οποίο όμως δεν ακυρώνει τα ίδια τα πρόσωπα που κρίθηκαν και μάλιστα επάξια από την ψήφο στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Αναφορικά με το τι περιμένει από στη νέα θητεία της νέας δημοτικής αρχής είπε ότι το πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης θα πρέπει να είναι η συγκρότηση των υπηρεσιών που είναι πολύ μεγάλο στοίχημα και ότι ο ίδιος δεν περιμένει μεγάλα έργα εκτός αυτών που έχουν σίγουρη την χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά κονδύλια όπως αυτό της ανάπλασης της Βέροιας.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι η ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε εξ αιτίας αρκετών παραιτήσεων μελών της που δεν αναπληρώθηκαν, δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο της η οργάνωση αφού λειτουργεί ως «φτωχός συγγενής» και εν τέλει υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.
Ο ίδιος, τόνισε, ότι πλέον δεν έχει κανένα κώλυμα για να είναι υποψήφιος γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ και είπε ότι ήθελε να είναι προ τριετίας αλλά τότε το κόμμα έθεσε ορισμένες προϋποθέσεις και ο ίδιος όντας αντιδήμαρχος προτίμησε να συνεχίσει στην αυτοδιοίκηση και έθεσε υποψήφιος ως μέλος της ΝΕ και εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης αν και «κυνηγήθηκα από πολλές πλευρές» και «δεν με υποστήριξε κανένα βουλευτικό γραφείο», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Είναι, πιστεύω, ειλημμένη απόφαση ότι ο Γ. Μιχαηλίδης θα είναι εκ των διεκδικητών της θέσης του γραμματέα της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ έχοντας απέναντί του τόσο τον νυν γραμματέα Στ. Παπαστεργίου όσο και τον Μελ. Σισμανίδη και ίσως τον Χ. Καφτεράνη με τους δυο τελευταίους, να σημειώσουμε, να διεκδικούν για δεύτερη φορά την θέση αυτή.
Τη συνέντευξη όλη θα «ανεβάσω» σε επόμενη ανάρτηση σε βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: