Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΒΙΝΤΕΟ- ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ Γ. ΓΚΙΟΥΡΤΖΗ ΚΑΙ Δ. ΤΟΠΑΛΗ ΣΤΗ ΝΔ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ



Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Γ. Γκιουρτζή προς τον πρόεδρο της οργάνωσης της ΝΔ στην Αλεξάνδρεια Δ. Τοπάλη για το γεγονός ότι ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή για να παραστεί στη συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ Ημαθίας του κόμματος που έγινε χτες στην Αλεξάνδρεια.
Ο κ. Γκιουρτζής με έντονο ύφος και με πικρία είπε ότι...δεν είναι ορθή η συμπεριφορά της οργάνωσης προς το πρόσωπό του δεδομένου ότι φέρει ο ίδιος την ιδιότητα τόσο του δυο φορές εκλεγμένου νομαρχιακού συμβούλου, του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στις εκλογές του 2007 και βέβαια νυν προέδρου του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης Δ. Τοπάλης επιχείρησε να πείσει τον Γ. Γκιουρτζή ότι δεν υπήρχε καμιά σκοπιμότητα και ότι δεν κατέστη δυνατή για αντικειμενικούς λόγους να ειδοποιηθεί νωρίτερα και βέβαια τόνισε ότι δεν υπήρχε καμιά σκοπιμότητα στο πρόσωπό του και απεναντίας σέβεται και τιμά τους αγώνες του και την εν γένει παρουσία του.
Ωστόσο, ο Γ. Γκιουρτζής μετά την έκφραση των διαμαρτυριών του αποχώρησε λέγοντας ότι ελπίζει να μην επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο.
Είναι σαφές πως μια αστοχία στην οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης δημιούργησε αυτό το πρόβλημα και καλό θα είναι να μην επαναληφθεί διότι έτσι αδικείται το συνολικό έργο του κόμματος και αντί να ασχολούμαστε με την πολιτική πρόταση της ΝΔ ασχολούμαστε με ...παραπολιτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: