Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ Ο ΜΙΧ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ!!!

Δημόσια, για ακόμα μια φορά, είναι φαγωμάρα μεταξύ των Χαλκίδη- Τσαβδαρίδη και πλέον έφτασαν στο σημείο να προχωρά ο πρώτος σε κατάσχεση έναντι του δευτέρου για ποσό ύψους 1.800 ευρώ που αναλογούν στα δικαστικά έξοδα που επιδίκασε το δικαστήριο (εκλογοδικείο) αφού ο δεύτερος έχασε την ένσταση και βέβαια δικαίωσε το νυν βουλευτή της ΝΔ Ημαθίας.
Για το ποσό αυτό, των...1.800€, ο νυν βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας, έστειλε σήμερα δικαστικό επιμελητή στο νομικό γραφείο του Λ. Τσαβδαρίδη και προχώρησε σε κατάσχεση του γραφείου του σε ποσοστό για το ποσό αυτό και ορίστηκε ημέρα πλειστηριασμού για το 50% του γραφείου του!!
Ο βουλευτής Μ. Χαλκίδης σε δηλώσεις του που έκανε στον Μ. Μελιόπουλο τόνισε ότι εφαρμόζει το νόμο και ότι πρώτα οι εν ενεργεία και οι πρώην βουλευτές πρέπει να τηρούν το νόμο και ο ίδιος υλοποιεί την δικαστική εντολή.
Με τη σειρά του ο πρώην βουλευτής και βασικός ανταγωνιστής του Χαλκίδη είπε ότι ποτέ δεν αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό αυτό, ότι η συνήθης πρακτική σε τέτοιες περιπτώσεις οι δικαστικές αποζημιώσεις δεν καταβάλλονται και έφερε ως παράδειγμα την δική του υπόθεση όταν του είχε κάνει ένσταση το 2007 ο Ντ. Βλαχόπουλος.
Συμπερασματικά, η κόντρα που άνοιξε στις προηγούμενες εκλογές μεταξύ των δυο στελεχών της ΝΔ στην Ημαθία δεν γεφυρώνεται με τίποτα και είναι βέβαιο ότι έχουμε να δούμε και να παρακολουθήσουμε αλλά και να απολαύσουμε πολλά ακόμα επεισόδια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι μαγκιές πληρώνονται, έτσι λέει ο λαός. Επειδή έχω γνώση τις υπόθεσης , θέλω να σας ενημερώσω πως το ποσό των 1800 ευρώ απορρέουν από την απόφαση του Δικαστηρίου που είχε κάνει ο κ Τσαβδαρίδης στο Εκλογοδικείο κατά του κ Χαλκίδη και δικαιώθηκε ο κ Χαλκίδης, αποτελούν δε μέρος των δικαστικών εξόδων. Όπως είχα διαβάσει πρόσφατα στην ΛΑΙΚΟΥΡΑ ο κ Χαλκίδης είχε ζητήσει μέσω του Νομικού του το επιδικασθέν ποσό και η απάντηση ήτανε , δεν τα δίνω και ας έρθει να μου κάνη κατάσχεση!! Τώρα προς τι τα δάκρια και ο θυμός? Μάλλον ήθελε να το παίξει τσαμπουκάς, και να δημιουργήσει ντόρο κατά την προσφιλή του τακτική, όμως ο κ Χαλκίδης δεν μασάει από τέτοια. Θα ήτανε προτιμότερο να δηλώσει ότι ανήκει στο κίνημα , δεν πληρώνω – δεν πληρώνω, να είχε και δωρεάν Νομική κάλυψη, αλλά τώρα , τα παράδες που λένε και οι πόντιοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι γνωστό σε όλους ότι , τόσο στην ποινική όσο και στη αστική Δικονομία, πώς εκείνος που χάνει την δίκη υποχρεούται στην καταβολή των δικαστικών εξόδων σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, και αυτό ο κ Τσαβδαρίδης το γνώριζε καθότι τυγχάνει και Νομικός, την απόφαση την γνώριζε, τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή δεν τις γνώριζε? Νομίζω πως τα πάντα γνώριζε αλλά ήθελε να προκαλέσει τον κ Χαλκίδη, καλώς έπραξε ο κ Χαλκίδης, διότι όποιος δεν σε σέβεται ,τότε πρέπει να σε φοβάται. Και κάτι ακόμη, Αγαπητέ Λάζαρε, οι εκλογές , και οι έδρες κερδίζονται από τον λαό , όχι από τα Δικαστήρια. Περαστικά!