Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΔΙΕΡΥΜΕΝΗ ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Η ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. "Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ"


Συνεδρίασε χτες το βράδυ η διευρυμένη ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ στα γραφεία της οργάνωσης στην Αλεξάνδρεια παρουσία του προέδρου της Σ. Ακριτίδη και του Τομεάρχη Ημαθίας Ν. Κορώνα που έκαναν και τις εισηγήσεις στα παρόντα μέλη.
Τόσο ο κ. Ακριτίδης όσο και ο κ. Κορώνας αναφέρθηκαν στο πολιτικό σκηνικό που... κυριαρχείται από το Μνημόνιο και την εξ αρχής αντίθετη στάση της ΝΔ που δικαιώνεται και επισήμαναν ότι η δημοσκοπική διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όσο πάει βαίνει μειούμενη με την πρόβλεψη των αναλυτών αυτή η διαφορά να μηδενίζεται και να γίνεται θετική για τη ΝΔ ως τον Σεπτέμβριο.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας τόνισε ότι από άποψης οργανωτικής η ΝΔ στην Ημαθία βρίσκεται σε καλό επίπεδο και ανακοίνωσε ότι σε σύντομο διάστημα θα αρχίσει μια πολιτική εξόρμηση κλιμακίου της ΝΟΔΕ σε όλα τα χωριά για συναντήσεις και ενημέρωση των πολιτών στην πολιτική πρόταση του κόμματος και πιο ειδικά να επικοινωνήσουν την πρόταση της ΝΔ "Ζάππειο 2" που θα γνωστοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.
Από την πλευρά του ο τομεάρχης Ημαθίας Ν. Κορώνας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της αποφυγής της εσωστρέφειας και του ανοίγματος στην κοινωνία γιατί, όπως είπε, πρέπει να πείσουμε την κοινωνία και "να της δώσουμε ελπίδα".
Τέλος, ο κ.Κορώνας είπε ότι κλιμάκια βουλευτών του κόμματος θα αρχίσουν περιοδίες στους νομούς της χώρας και θα κορυφωθεί η ενημερωτική εκστρατεία με περιφερειακές συγκεντρώσεις παρουσία του προέδρου Αντ. Σαμαρά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί να ακούσω εγώ τον δοτό τομεάρχη, που όταν που όταν ήτανε στην πολιτική άνοιξη μας έβριζε? Τα δυο μεγάλα κόμμα φέρανε τη χώρα στην καταστροφή, τέρμα οι μαγκιές, φαίνετε πως κοιμούνται , και ξεσκέπαστοι και με ανοικτά παράθυρα!!