Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛAKH ΣΑΝΤΑ!

Μετά το χθεσινοβραδινό «γιουχάρισμα» στο Μέγαρο Μουσικής, ο πρωθυπουργός βρέθηκε σήμερα μπροστά σε νέες αποδοκιμασίες από το παρευρισκόμενο πλήθος στην κηδεία του αγωνιστή Λάκη Σάντα.
Την ώρα που αφίχθη στο νεκροταφείο ο Γιώργος Παπανδρέου, πολλοί από...τους παρευρισκόμενους ξεκίνησαν να φωνάζουν, αποκαλώντας τον ''προδότη'', ''δωσίλογο'', ''Τσολάκογλου''. Ο Γ. Παπανδρέου φάνηκε αμήχανος στο άκουσμα των συνθημάτων. Αποχώρησε από το νεκροταφείο πριν τελειώσει η τελετή, καθώς οι αντιδράσεις και οι αποδοκιμασίες άρχισαν να γίνονται πιο έντονες.

Εκτός από τον πρωθυπουργό οι παρευρισκόμενοι στο νεκροταφείο, φώναξαν συνθήματα και εναντίον του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη.

Θυμίζουμε ότι χθες, λίγο μετά τις 20:00, οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό, τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία, οι οποίοι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από το Μέγαρο Μουσικής προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών, αποδοκίμασαν έντονα τον πρωθυπουργό, ο οποίος βρέθηκε εκεί για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ίσως ο Πρωθυπουργός αρχίσει πλέον να αναθεωρεί το «δε θα μας κλείσουν μέσα στα γραφεία μας», καθώς εκτός από τους Υπουργούς και τα κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και ο ίδιος έχει αρχίσει να γίνεται δέκτης έντονων αποδοκιμασιών στις δημόσιες εμφανίσεις του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ήταν ωραία η κηδεία γιωργάκη μου;