Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΑ ΗΡΩΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ

Οι άνδρες του Τ.Α Αλεξάνδρειας έπιασαν δυο, χρήστες προφανώς, ναρκωτικών ουσιών με μικροποσότητα ηρωίνης στην αγροτική περιοχή του Πλατέος. Ο ένας εξ αυτών λίγο πριν του γίνει έλεγχος πέταξε τα "φιξάκια" έξω από το ΙΧ αλλά έγινε αντιληπτός και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Ένα θέμα πονεμένο και κάποτε η πολιτεία θα πρέπει να αναθεωρήσει το νόμο περί ναρκωτικών ώστε τα άτομα αυτά να μη θεωρούνται έμποροι αλλά χρήστες και μόνο και να αποσυμφορυθεί η κατάσταση.
Το δελτίο της αστυνομίας είναι:Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας την 11/04/2011 και ώρα 20:30 σε περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας του Πλατέος συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες ετών 37 και 29 ετών για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.
Ειδικότερα ο 37χρονος ημεδαπός ο οποίος επέβαινε ως συνοδηγός σε ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον 29χρονο ημεδαπό, απέρριψε στο έδαφος προ του ελέγχου από τους αστυνομικούς, ποσότητα ηρωίνης σε αυτοσχέδια συσκευασία συνολικού βάρους 0,4 γραμμαρίων, ποσότητα την οποία είχαν προμηθευτεί από κοινού οι ανωτέρω δράστες.
Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βεροίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: