Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ

Από τη Δ/ΝΣΗ ΑΓΡ/ΚΗΣ ΟΙΚΟΝ. & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ ανακοινώνεται ότι και κατά τη τρέχουσα χρονιά θα λειτουργήσουν οι παιδικές κατασκηνώσεις στήν κατασκήνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που βρίσκεται στο ΣΟΥΝΙΟ
Αττικής και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δικαίωμα συμμετοχής στις κατασκηνώσεις έχουν παιδιά υπαλλήλων ή συνταξιούχων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων) βάσει των αιτήσεων που
θα υποβάλλουν οι γονείς και μόνο εφ' όσον αυτά:
1. Είναι ηλικίας 7 έως 15 χρονών, βεβαιούμενης με πιστοποιητικό γέννησης, δηλ. παιδιά που γεννήθηκαν από το 1996 μέχρι το 2004.
2. Δεν πάσχουν από κάποια μεταδοτική ή ψυχική αρρώστια ή άλλο αίτιο που θα βεβαιώνεται με γνωμάτευση γιατρού.
3. Για τα παιδιά των αγροτών απαιτείται βεβαίωση από το Δήμο ή το Συνεταιρισμό ή τον αγροτικό ή δασικό Σύλλογο που ανήκουν οι γονείς, ότι αυτοί πράγματι είναι αγρότες.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ:
1η Από 4 Ιουλίου μέχρι 22 Ιουλίου  (μικτή αγοριών-κοριτσιών ηλικίας 7-12 χρονών)
2η Από 22 Ιουλίου μέχρι 8 Αυγούστου (μικτή αγοριών-κοριτσιών ηλικίας 7-12 χρονών)
3η Από 8 Αυγούστου μέχρι 26 Αυγούστου (ηλικίας 13-15 χρονών αγοριών-κοριτσιών)

Μετά το τέλος και της τελευταίας περιόδου θα γίνει η περίοδος των οικογενειών από 29 Αυγούστου μέχρι 16 Σεπτεμβρίου με την παραχώρηση μόνο των εγκαταστάσεων για φιλοξενία χωρίς καμία επιβάρυνση, εφόσον θα υπάρξει ενδιαφέρον.
Η μεταφορά των κατασκηνωτών βαρύνει οικονομικά τους ίδιους και γίνεται με μέριμνα της Δ/νσης Γεωργίας με πούλμαν που μισθώνονται για το σκοπό αυτό.
Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ένα μήνα τουλάχιστον πρίν από την έναρξη κάθε κατασκηνωτικής περιόδου στη Δ/νση Αγρ/κής Οικ/μίας και Κτην/κής.Μητροπόλεως 44 Βέροια, 3ος όροφος, γραφείο 3.
Στις κατασκηνώσεις θα απασχοληθούν επίσης και ομαδάρχες ηλικίας 16-18 χρονών και κοινοτάρχες ηλικίας 19-24 χρονών, παλαιά στελέχη των κατασκηνώσεων, παιδιά υπαλλήλων ή αγροτών.
Όλες οι αιτήσεις (κατασκηνωτών - στελεχών)1ης περιόδου πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι 6-6-2011 στο γραφείο κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ( Μενάνδρου 22, 2ος όροφος γραφ.213 ΑΘΗΝΑ).
Υποδείγματα αιτήσεων και λοιπά έντυπα που πρέπει να συμπληρωθούν και να σταλούν θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων στη Δ/νση Αγρ/κής Οικ/μίας και Κτην/κής.
Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στην υπεύθυνη κ. Άννα Ταμπακοπούλου Τηλ. 2331350142.
Η παρούσα ανακοίνωση και τα υποδείγματα των αιτήσεων θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minagric.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: