Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. "ΝΟΝΟ" ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ!!!

Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια μέρα θα του συμβεί, θα του προκύψει. Ο λόγος για τον Καρατζαφέρη που νόμιζε ότι μπορεί να κάνει ακροβατικά σε συνεχή βάση και τη μια να κατηγορεί και να λοιδορεί και να λασπώνει τους πάντες και την επομένη να τους υπερασπίζεται, να χαριεντίζεται να δηλώνει φίλος τους..
Όλη αυτή η συμπεριφορά ήταν κοινός τόπος ότι αποσκοπούσε στη δημιουργία εντυπώσεων και σε άγρα ψήφων. Όμως, βγήκε ένας πολιτικός που του απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο λόγος για τον Μεϊμαράκη που από χτες πήρε αμπάριζα τα μέσα και ρίχνει... κατά ριπάς τα "μπινελίκια" στον λαϊκιστή αρχηγό του ΛΑΟΣ κάνοντάς τον να καταπιεί τη γλώσσα του και να μην απαντήσει στο βασικό ερώτημα που έθετε: Γιατί πήγε μόνος του στο υπουργείο όταν του ζήτησε να προχωρήσει την παραλαβή των γερμανικών υποβρύχιων.
Ο Καρατζαφέρης στις δηλώσεις του περιορίζεται σε χαρακτηρισμούς εναντίον του Μεϊμαράκη γνωρίζοντας ότι αυτές θα "παίξουν", θα πουλήσουν και θα τον βγάλουν από το κάδρο.
Από τα παραπάνω εγώ ένα πράγμα συμπεραίνω. Ότι οι υποθέσεις των εξοπλισμών ήταν πνιγμένες στη μίζα και ότι ο Μεϊμαράκης ως γνώστης του θέματος φρόντισε να κρατηθεί μακρυά από αυτές και γι αυτό ούτε υπέγραψε, ούτε παρέλαβε, ούτε εμπλέχτηκε με όποιον τρόπο στην υπόθεση και έχει την άνεση να μιλάει.
Είναι φανερό ότι ο πολυπράγμων Καρατζαφέρης θα σκέφτεται δυο φορές τώρα σε ποιον θα επιτεθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: