Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛ. ΨΥΧΟΓΙΟΥ. ΤΗΣ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΑΓΩΓΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!!

Η Ελευθερία Ψυχογιού είναι η κάτοικος της Κερατέας και ενεργός πολίτης αυτού του τόπου εναντίον της οποίας κατέθεσε αγωγή η σύζυγος του Πάγκαλου, κ. Χριστίνα Χριστοφάκη, και από την οποία ζητά το ποσό των 300.000 ευρώ (είχαμε γράψει σχετικά).
Και ζητά το παραπάνω ποσό και την κράτησή της για 12 μήνες γιατί θεωρεί απαξιωτικό να την αποκαλούν με το επώνυμο του συζύγου της, αφού τονίζει ότι αναφέρθηκε σκόπιμα στην ίδια με το επώνυμο του συζύγου της (Παγκάλου) με σκοπό να την απαξιώσει, στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.
Τα ακριβή λόγια της Ελευθερίας Ψυχογιού στην εκπομπή ήταν..τα εξής: «Ως κάτοικοι του Δήμου Σαρωνικού (…) καταγγέλλουμε την κυρία Παγκάλου η οποία καταψήφισε την στήριξη στην Κερατέα. Διότι εμείς δεν φάγαμε μαζί τα λεφτά, διότι εμείς δεν φάγαμε μαζί τον Οτσαλάν, διότι και εμείς δεν φάγαμε και εκείνο το παιδάκι που δεν πρόλαβε να γεννηθεί και η καρδούλα του σταμάτησε να χτυπάει την Τρίτη που μπήκαν τα ΜΑΤ στην Κερατέα».
Όσοι από τους αναγνώστες του «ΧΡΟΝΙΚΑ» είναι αντίθετοι με την αγωγή αυτή ας επισκεφθούν το blog http://freedompsixogiou.blogspot.com/ και ας υπογράψουν το αντίστοιχο petition

Δεν υπάρχουν σχόλια: