Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

Με τους επιχειρηματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της οδού Εληάς συναντήθηκε στο γραφείο της η Δήμαρχος Βέροιας την Μ. Τετάρτη το πρωί. Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διαφάνειας κ. Βέτα Αρχοντάκη και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Συγκοινωνιών κ. Νικόλαος Μωυσιάδης.
Τα θέματα που τέθηκαν ήταν σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων και το φαινόμενο των τραπεζοκαθησμάτων τους στα πεζοδρόμια. Η Δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι το φαινόμενο αυτό είναι παράνομο, αλλά τους επισήμανε και το έντονο πρόβλημα που δημιουργεί η κατάσταση αυτή στους διερχόμενους πολίτες ενώ τους πρότεινε να παραβρεθούν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης (την οποία θα συγκαλέσει μέσα στα νόμιμα χρονικά όρια) και η οποία θα συνεδριάσει για το θέμα αυτό, ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ !!! Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!!! ΚΑΛΑ ΕΙΠΕΣ Κ ΜΟΧΛΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ " ΜΕ ΑΦIΣΕΣ ,ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ , ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ... Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ !!!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ "ΨΙΛΗ" ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ .....