Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ- ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Και κλείνουμε για σήμερα τις αναρτήσεις με ένα κουίζ που πιστεύω ότι έχει εύκολη απάντηση.
Το ερώτημα είναι σε άμεση σχέση με την προηγούμενη ανάρτηση και που αφορά στην επικρότηση των πολιτών με ποσοστό 40% στα γιαουρτώματα των πολιτικών.
Ρωτώ λοιπόν: "Ποιο πολιτικό στέλεχος στην Ημαθία ΔΕΝ κινδυνεύει να φάει γιαούρτι στο κεφάλι και ΓΙΑΤΙ;"
Όποιος το.. απαντήσει κερδίζει μια δωδεκάδα αυγά την ημέρα του Πάσχα για να του βρίσκονται σε ...ώρα ανάγκης.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώην Υποστράτηγος των τεθωρακισμένων, πρώην Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου, πρώην φίλος του Μόσχου, νυν Αντιδήμαρχος, νύν Πρόεδρος ποιότητας ζωής!!! Νίκος Γκαβαρδίνας!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο για γιαούρτωμα, ο Θανάσης Γικόνογλου, και ο Γρηγόρης Στεργιόπουλος!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κάποια που έγινε ήδη ρεζίλι από "πικάντικα" σχόλια που συζητάνε όλοι;Πόσο παραπάνω να ξεφτιλιστεί;Ονομα δε σου λέω για να μην το κόψεις,αλλά όλοι κατάλαβαν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΤΗΣ.ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΪΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΗΘΙΚΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κινδυνεύουν όσοι/ες κρατούν αποστάσεις από την κυβέρνηση ακριβώς για να μην τους πάρει κι αυτούς το γιαούρτι ξόφαλτσα.Δεν κινδυνεύουν και όσοι/ες είναι πολιτικά άχρωμοι,άγευστοι,άοσμοι και άφωνοι,δηλαδή οι γνωστές πολιτικές γλάστρες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Θανάσης, η Θούλη και ο Χαλκίδης δεν κινδυνεύουν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον προηγούμενο για τους δύο πρώτους.Ο μεν Θανάσης εσχάτως πήρε χαμπάρι τι παίζει και προσπαθει τάχα μου να το παίξει αντίσταση.Βέβαια σε ζητήματα ανώδυνα,για να μη γίνει και κακό παιδί.Η δε Θούλη γιατί μόνο αυτή θεωρεί τον εαυτό της πολιτικό.Ο κόσμος δεν ασχολείται με ψ.....,έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί.Ο Χαλκίδης όμως γιατί να μην κινδυνεύει;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΧΡΩΜΟΙ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΦΙΚΟ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΡΑΓΕ;