Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΗΡΘΑΝ ΤΑ UFO ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΑ...


UFO over Jerusalem synced 3 videos by aggelosandreou
Το παραπάνω βίντεο το βρήκαμε στο news247 και θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το αναρτήσουμε γιατί υπάρχει κόσμος και στην Ημαθία που έχει άμεση συγγένεια με τα UFO.
Και επειδή η...τεχνολογία τους ως εξοκοσμική που είναι είναι ανώτερη και μπορούν να συννοηθούν με τις "διάνοιες" του είδους στην Ημαθία, σκεφτήκαμε να ενημερώσουμε έγκαιρα για το γεγονός μέρες που είναι, μήπως γίνει κι άλλο θαύμα εκτός από αυτό που επίκειται, της ανάστασης του θεανθρώπου.
Τα UFO και τα "βλήματα" πάντα ήταν σε αφθονία και το καλό ήταν ότι δεν ήταν συγκεντρωμένα μαζί γιατί τότε θα ήταν ανίκητα. Όμως, όταν κατέχουν ή διεκδικούν δημόσιο ρόλο τότε εκτός από γραφικά γίνονται και επικίνδυνα και καλό θα είναι να επιβιβάζονται στους ιπτάμενους δίσκους και να την κάνουν.
Τέτοιος προφανώς ήταν και ο ιπτάμενος δίσκος που "έπιασε" με την κάμερά του άγνωστος στο Ισραήλ και το ανέβασε στο δίκτυο.
Οι εκεί πιστοί ανησυχούν και έχουν τους λόγους τους. Μαθαίνω ότι ανησυχούν ορισμένοι στη χώρα μας αλλά και κάποια στην Ημαθία. Ο λόγος είναι γιατί, έτσι φέρεται να λέει, έφυγαν χωρίς να τη συναντήσουν.
Όμως στο Ισραήλ ένας τουρίστας έκανε το εξής σχόλιο: "Δεν είναι UFO, είναι Άγγελος εξ Ουρανού", με ιδιαίτερα σαρκαστική διάθεση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για να δουμε ως που θα φτασεις βρε Μοχλα για την ρημαδα την επισκεψιμοτητα.Ειναι που εισαι ιδεολογος αριστερος,και ανιδιοτελης πριν απο ολα.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι πολίτες τις Ημαθίας ανησυχούν που δεν είδανε τα UFO να περάσουν ένα πρωινό που θα απουσιάζει ο Δήμαρχος, και θα δούνε άνετα τα UFO! !

Ανώνυμος είπε...

Λίγα λές Χάρη. Επειδή έτυχε να την γνωρίσβ κι εγώ, σου λέω ότι λίγα λές. Δυστυχώς σε κόμματα παρωδίες, παρωσίες πρόσωπα κράζουν. Είναι κουφό να διεκδικεί ρόλο αυτό το κοκκινογούλι. Το πατζάρι για σαλάτα δηλαδή. Αυτό ππου μου έρχεται στο μυαλό τώρα είναι το " "Άντε να μαζέψεις καμίά μπάμια μωρή".
Α ρε Χάρη! Πως αφήσαμε να γεμίσει ο τόπος μαμούνια.