Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

CSI ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ !!!

Οι υπουργοί της Κυβέρνησης είτε δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον είτε ζουν σε άλλη χώρα. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την πρόθεση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης (έτσι συνεχίζω να το αποκαλώ γιατί δεν κάνουν τα ράσσα τον παπά) να μετατρέψει την Ελληνική Αστυνομία σε CSI.
Πρέπει να βλέπει πολύ τηλεόραση ο Παπουτσής και ζήλεψε την αποτελεσματικότητα της αμερικανικής αστυνομίας στα σήριαλ. Εδώ έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο να μην έχουν βενζίνη να βάλουν στα περιπολικά και τη μια φορά πηγαίνουν στο Στρατό και τώρα πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη να φουλάρουν.
Οι καταγγελίες των συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ έρχονται...βροχή για ακατάλληλα περιπολικά, για έλλειψη αλεξίσφαρων γιλέκων, για όπλα που απουσιάζουν, για τραγική έλλειψη προσωπικού κλπ και ο Παπουτσής θέλει μεγαλεία.
Κατά τα άλλα, το Υπουργείο προγραμματίζει να κάνει διευθύνσεις και υποδιευθύνσεις με αντικείμενα "προχωρημένα" λες και με την μετονομασία αλλάζει και η αποτελεσματικότητα των αστυνομικών ή εξαφανίζονται τα μύρια όσα προβλήματα των εργαζομένων στην ΕΛΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: