Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΩΡΑΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ...ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Βρήκαμε στο blog ΛΕΥΤΕΡΙΑ μια φωτογραφία που η σύνθεσή της και μόνο έχει ενδιαφέρον. Ο Ψωμιάδης με ορισμένους αντιπεριφερειάρχες του βρίσκεται σε καφέ στην πλατεία της Πτολεμαϊδας συνοδευόμενος από τον συνάδελφό του της Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακή και τον δικό μας, τον βουλευτή Ημαθίας της...ΝΔ Μιχ. Χαλκίδη.
Για ποιο λόγο βρέθηκαν εκεί δε ξέρουμε και πολύ θα θέλαμε να μάθουμε από το γραφείο του βουλευτή την σκοπιμότητα της συνάντησης εκτός κι αν βρέθηκαν σε κάποια κοινωνική εκδήλωση μέρες που ήταν.
Πάντως, διαπιστώνουμε ότι το κλίμα μεταξύ των παρισταμένων ήταν πολύ ζεστό και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που ο Ψωμιάδης κοιτάζει με περίεργο βλέμμα τον Μ. Χαλκίδη που αγορεύει και προφανώς εξηγεί πως θα νικήσει για ακόμα μια φορά τον μεγάλο του αντίπαλο Λαζ. Τσαβδαρίδη στις εκλογές που θα γίνουν, όποτε κι αν γίνουν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα σας ενημερώσω εγώ και ας μην είμαι από το γραφείο του κ Χαλκίδη. Δεν πρόκειται για ευχάριστη Νεοδημοκράτικη συνάντηση με όλα τα υπονοούμενα που αφήνετε , αλλά οι συμμετέχοντες παρευρέθηκαν στην κηδεία του πατέρα του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη που έμενε στην Αγία Τριάδα Πτολεμαιδος.