Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" δίνει με επιστολή του ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Νίκος Γκαβαρδίνας αναφορικά με το θέμα της εφημερίδας ότι προμηθεύτηκε στο γραφείο του τηλεόραση και ραδιόφωνο και ξόδεψε χρήματα του δήμου για τη δαπάνη αυτή.
Η επιστολή του αντιδημάρχου είναι:
«Κύριε εκδότα,
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω για την αποκατάσταση της αλήθειας, να δημοσιεύσεις την παρακάτω ανακοίνωση.
"Δημοσιεύσατε στην εφημερίδα σας στις 11 Απριλίου 2011, ότι χρέωσα το δήμο μας με 270 ευρώ ήτοι 220 ευρώ για μια τηλεόραση και 50 ευρώ για ένα ραδιόφωνο.

Λυπάμαι κύριε εκδότα, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Αντιδήμαρχος Γκαβαρδίνας Νικόλαος είναι από τις 06:00 π.μ. καθημερινά στο Δήμο και πρέπει να έχει στο γραφείο του τηλεόραση, ραδιόφωνο και Υπολογιστή για να είναι ενήμερος για ότι συμβαίνει στο Δήμο μας, στη χώρα μας, αλλά και στον κόσμο ολόκληρο.
Πώς λοιπόν θα ενημερωθεί, εάν δεν έχει όλα αυτά που προανέφερα (τηλεόραση, ραδιόφωνο και Υπολογιστή).

Είσθε δημοσιογράφος ξκαι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ενημέρωση θέλει και κάποια μέσα. Λυπάμαι πολύ, αλλά ένας (1) δημοσιογράφος, δεν πρέπει να καταφέρεται κατά των μέσων ενημέρωσης. Επι  πλέον θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Αντιδήμαρχος Γκαβαρδίνας Νικόλαος που βρίσκεται από τις 06:00 π.μ. καθημερινά στο Δήμο είναι Αφιλοκερδώς και δεν επιβαρύνει τον Δήμο ούτε ένα (1) ευρώ. Τις 24.000 ευρώ που δικαιούται το χρόνο τις αφήνει στο Δήμο. Αυτό κύριε εκδότα, κάνει ο Αντιδήμαρχος Γκαβαρδίνας Νικόλαος. ευχαριστώ.
Αλεξάνδρεια
14-4-2011
Με εκτίμησης
Γκαβαρδίνας Νικόλαος

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρέ Νικόλα τρέλα μας πουλάς?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!
ΜΠΗΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Αβρέ Νίκο αν γίνει επανάσταση, από την τηλεόραση, η από το ιντερνέτ θα το μάθεις? Εγώ πιστεύω πως θα σου φέρουν το τανκς έξω από το Δημαρχείο, άλλωστε εσύ πάντα είσαι στις επάλξεις του Έθνους! !!

Ανώνυμος είπε...

έχεις αϋπνίες ε?

Ανώνυμος είπε...

Ας πούμε πως αυτό που έγινε είναι υπερβολή και θα συμφωνήσω μαζί σας μιας και μπορούσαν με δικά τους έξοδα να κάνουν την αγορά.

Με ενοχλεί όμως ο "Πολίτης" για την επιλεκτική κριτική που ασκεί.

Δεν έχει τολμήσει να μιλήσει ποτέ για τα λουλούδια στο Δήμο για τα φάρμακα από το βοήθεια στο σπίτι και για τον τρόπο που εκδόθηκαν άδειες για καφετέριες.

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ???? ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ? ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΗΓΚΗΛΕ?ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ?ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕ?

Ανώνυμος είπε...

TI NA SAS PO EISTE OLOI AXIOI TIS MOIRAS SAS...OTAN OI PROHGOYMENOI ETRWGAN ME XRYSA KOYTALIA,EISASTAN OLOI MOKO DEN AKOUGOTAN TIPOTA...KAI TORA PESATE EPANO NA TOYS FATE,ALLA KATI TETOIOI SAS XREIAZONTAI OXI 270 EURO ALLA 270 XILADES EURO POY TO EXOYN XREOSEI OI PROHGOUMENOI TO DHMO.SAN DEN NTEPESTAI!!

Ανώνυμος είπε...

o KYRIOS NIKOLAOS POTE DEN ITELE NA PERNI APO TOUS ALOUS EMENA HTAN O ILARXOS MOU STIN CYPROUS DEN LOGARIAZEI TA 270 EU

Ανώνυμος είπε...

STRATIGE MOU TORA POU EISE APOSTRATOS TI PIGES KAI MLEKTIKES ME TA DIMARXIA EIME KYPRIOS KAI EIMOUN FANTAROS SOU STIN 21 EAN STIN HMA TO 1982 STIN LAKATAMIA PARAKOLOUTHO KATHMERINA TA GEGONOTA GIA TIN MHTERA PATRIDA TIN ELLADA.PARETA TOUS KAI ELA NA PIOUME KAMIA ZIBANIA KAI NA FAME LOUNTZA KAPNISTI