Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ ΠΛΑΤΕΟΣ

Η μάστιγα της κλοπής καλωδίων, μετάλλων και άλλων υλικών που κατευθύνονται στα χυτήρια είναι γνωστή τακτική ομάδων συμπολιτών. Κατά καιρούς έχουν κλαπεί φρεάτια από το αποχετευτικό δίκτυο, μηχανήματα από αντλιοστάσια κλπ. Η αστυνομία έχει επιληφθεί μιας τελευταίας υπόθεσης κλοπής υλικού από τον ΟΣΕ Πλατέος και η ανακοίνωση για το θέμα είναι:Την 09/04/2011 και περί ώρα 21:00 εκλάπησαν από δίκτυο του ΟΣΕ στην περιοχή μεταξύ της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος και της Τοπικής Κοινότητας Λειανοβεργίου του Δήμου Αλεξάνδρειας, καλώδια συνολικού μήκους σαράντα μέτρων.
Από την προανάκριση που διενήργησε το Τ.Α. Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με την ειδική ομάδα κλοπών προέκυψε ότι δράστες της ανωτέρω κλοπής είναι τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 31,29,25 και 20 ετών.
Ειδικότερα οι τρείς εκ των τεσσάρων δραστών (ηλικίας 31, 29 και 20 ετών) κατελήφθησαν την 11/04/2011 και περί ώρα 12:00 στην αγροτική περιοχή Αγ. Γεώργιος του Δήμου Αλεξάνδρειας να προβαίνουν στην καύση των εν λόγω καλωδίων, τα οποία αναγνωρίστηκαν από αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ , κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: