Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΚΑΝΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Aυτό το χάλι με την αφισοκόλληση στην Αλεξάνδρεια πρέπει να σταματήσει. Ο καθένας επιχειρηματίας που θέλει να διαφημίσει την "πραμάτεια" του στέλνει τα συνεργεία και καλύπτει πάσης φύσεως στύλους φωτιστικούς κλπ με αποτέλεσμα να μετατρέπεται η πόλη σε...ανατολίτικο παζάρι.
Είναι προφανές πως η αρμόδια αντιδημαρχία θα πρέπει άμεσα να ξηλώσει τις αφίσες, να επισημάνει τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων ή το διαφημιστικό γραφείο και να τους στείλει το λογαριασμό. Γιατί, υπάρχει κανονισμός που προβλέπει ποινές για αυτή την συμπεριφορά.
Από την άλλη όμως πλευρά θα πρέπει να κατασκευάσει ο δήμος πλαίσια όπου θα γίνεται η αφισοκόλληση και πέραν τούτου ουδέν.
Οι λόγοι της πάταξης της αφισοκόλλησης είναι προφανείς και δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς για το αυτονόητο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουν τα κότσια να βάλουν πρόστιμο; Γιατί αν τους επιβάλει τα νόμιμα , τότε δεν θα το ξανακάνουν. Άν τους κάνει ένας πολίτης μήνυση ότι κάνουν πλάτες και τιμωρηθούν όπως ο Ψωμιάδης , θα φταίει ο πολίτης; Έχουν τα κότσια να διώξουν τους πλανόδιους από το χώρο της πρώην λαϊκής που τον κάνουν τσαντίρ μαχαλά; Ας πάει ο Στρατηγός να τους διώξει... Τελικά μόνο για μεγάλα λόγια είναι...

Ανώνυμος είπε...

vre xari giati den exeis fotografia apo to magazi tou proedrou kai antidimarxou ? afou autos dinei to kalo paradeigma ... alla pos na to exeis afou to diafimizeis kiolas ....