Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΘΕΛΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ- Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι και το ομολογούν. Επιβάλλουν τον χαφιεδισμό με εγκύκλιο και τον ονομάζουν κοινωνική ευθύνη. Ο λόγος για τους μαθητευόμενους μάγους του ΠΑΣΟΚ που έχουν αποτύχει σε όλα τα επίπεδα και έχουν αποδυθεί σε μια βιομηχανία έκδοσης νόμων, δείγμα του πανικού τους.
Τελευταία τους "επιτυχία" είναι η πρόθεσή τους να κάνουν ρουφιάνους τους...λογιστές, τους μεσίτες και τους εμπόρους αναγκάζοντάς τους να καταδόσουν όσους πελάτες τους δεν αποδίδουν ΦΠΑ, όσους προβαίνουν σε αγορές ακινήτων μεγάλης αξίας που όμως, κατά την εκτίμηση του μεσίτη, δεν έχουν την απαιτούμενη οικονομική επιφάνεια κλπ.
Θέλουν να δημιουργήσουν ένα κράτος ρουφιάνων και καταδοτών οι σοσιαλιστές του Παπανδρέου αφού το μόνο που βλέπουν είναι τα άδεια ταμεία και τα παιδιά έχουν υποχρεώσεις απέναντι στους δανειστές μας που τους κρατάνε στην ζωή και τους λουζόμαστε εμείς ως πολιτικούς.
Φτάνει πια αυτή κατρακύλα της πολιτικής ζωής του τόπου με τέτοια πολιτικά νούμερα που έχουμε μπλέξει. Καιρός τώρα είναι να επιβάλλουν και κάμερες παντού, μέσα στα σπίτια μας, να μας καλωδιώσουν όλους και να μας παρακολουθούν όλο το εικοσιτετράωρο υποχρεωτικά. Όμορφος κόσμος οργουελικός και Πασοκικά πλασμένος.
Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: