Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Η ΕΛΜΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

Ψήφισμα για την επέμβαση των Νατοϊκών δυνάμεων στη Λιβύη εξέδωσε η ΕΛΜΕ Ημαθίας.
Το ψήφισμα λέει τα εξής:Ψήφισμα για Λιβύη

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ημαθίας καταγγέλλει την επέμβαση των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ, με μπροστάρη την Γαλλία και Βρετανία, ενάντια στη Λιβύη.
Οι «ανθρωπιστικές κορώνες» που ξεστομίζονται για την αντιμετώπιση ενός πράγματι αυταρχικού καθεστώτος, αποτελούν «φύλλο συκής» και δε μπορούν να κρύψουν τις φανερές ματιές τους για τα πετρέλαια και τις νέες εστίες κερδοφορίας που δημιουργούνται.
Καταδικάζουμε την εμπλοκή της χώρα μας και την σύμπραξη της στους πολεμικούς σχεδιασμούς χωρών της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ, μέσω της παραχώρησης λιμανιών, αεροδρομίων, και εδαφών. Απαιτούμε να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας, να μη δοθεί κανένας ελληνικός χώρος, είτε αφορά τη στεριά, τη θάλασσα ή τον αέρα, στο νέο μακελειό. Καμιά συμμετοχή της χώρας μας στις πολεμικές επιχειρήσεις.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Λιβύης που δοκιμάζεται από τους ντόπιους και ξένους δυνάστες του και καλούμε σε δράση κατά των δολοφονικών πολεμικών σχεδίων στην περιοχή μας. Ο λαός μας μόνο χαμένος μπορεί να βγει από αυτήν την εμπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: