Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

11 ΜΑΪΟΥ 2011 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία έχουν κηρύξει για την Τετάρτη 11 Μαΐου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Συμμετέχουν, επίσης, το προσωπικό των ΔΕΚΟ και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, οι εργαζόμενοι σε τράπεζες, οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, οι εργαζόμενοι στον Τύπο καθώς και το προσωπικό των Ο.Τ.Α....
Σε «μαζική και αγωνιστική συμμετοχή για την απόκρουση των νέων αντεργατικών και αντικοινωνικών μέτρων που επιβάλλουν τρόικα και κυβέρνηση», καλεί με ανακοίνωσή της τους εργαζόμενους η ΓΣΕΕ.

Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στο Πεδίον του Άρεως στις 11 π.μ και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή, ενώ νωρίτερα, στις 10.00 στην Ομόνοια, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ενώ καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικά αεροδρόμια καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Τρίωρη στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8.00 το πρωί θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό.

Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 και από 21.00 έως λήξη βάρδιας οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10.00 το πρωί και από τις 16.00 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ-STOP καλεί σε Προσυγκέντωση στην οδό Φιλίππου (υψος εργατικού κέντρου)

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και η Ένωση Μεταναστών Εργατών Θεσ/νικης συμμετέχουν στην αυριανή απεργία και στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στις 10.30. ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ - ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ καλεί
σε παλλαϊκή συμμετοχή στην πανεργατική απεργία της 11 Μάη, στα μπλοκ της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων
σε συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων , με σκοπό να μην ψηφιστεί το νέο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο της φτώχειας, της εξαθλίωσης και του ξεπουλήματος, να ανατραπεί η κυβέρνηση και η πολιτική της!

σε συνέλευση των 1οβάθμιων σωματείων, των επιτροπών που αγωνίζονται ενάντια στη λαίλαπα των μέτρων της τρόικας, την κυριακή 15/5, στις 11.00 π. μ. στο Ε.Κ.Θ.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΗ 10πμ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια: