Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝ.ΚΛΩ

ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

Πρέπει – επιβάλετε - θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις μας με στόχο την οικονομική και εργασιακή αναγέννησή μας..
Οφείλουν να μας βγάλουν από αυτό το τέλμα .
Η οργή μας είναι για αυτά που έγιναν, τους νόμους που δεν εφαρμόζονται , για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αλλά και για την εργασιακή μας – οικονομική μας αναπηρία, που επέβαλαν στους 680 εργαζόμενους της ΕΝ ΚΛΩ. .
Συνάδελφοι αρκετά υπνοβατήσαμε ....
Οφείλουμε να δούμε την πραγματικότητα
Το δυστύχημα είναι ότι αυτοί που είναι σε θέση να αλλάξουν τα πράγματα συμπεριφέρονται σαν το κόμμα του καθενός να είναι το μόνο ικανό να μας βγάλει από την κρίση, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς συναίνεση, χωρίς συμβιβασμούς. Αδυνατούν να μιλήσουν την ίδια γλώσσα μεταξύ τους και να συμφωνήσουν στα αναγκαία μέτρα για το κοινό καλό αυτών των εξαθλιωμένων - εξαπατημένων για 36 μήνες εργαζόμενο .
Έτσι, δεν πειθόμαστε για την ανάγκη εξεύρεσης λύσης .
Έχουμε δείξει ανοχή ! Δεν πάει άλλο .
Την ώρα που βιώνουμε την φτώχεια, την ανεργία, τον φόβο το αν θα έχουμε σπίτι αύριο λόγου αδυναμίας αποπληρωμής των δανείων ( που είναι και η απάντηση από το Υπουργείο Εργασίας για το πάγωμα των δανείων και να ήταν μόνο αυτό που είναι το βοήθημα , που είναι τα προγράμματα φωνή βοώντος εν τη ερήμου εύκολο να υπόσχεσαι δύσκολο πολύ δύσκολο να τα υλοποιείς ) η κυβέρνηση δείχνει ανήμπορη να μας βοηθήσει να μας προστατεύσει να κάνει τα μέγιστα να κρατήσουμε τις δουλείες μας .
Αυτό θέλουμε ΔΟΥΛΕΙΑ , ΔΟΥΛΕΙΑ , ΔΟΥΛΕΙΑ .
Δεν είμαστε εργαζόμενοι που θέλουν να είναι στο περιθώριο , στην ανεργία .
Είμαστε βιομηχανικοί παραγωγικοί εργάτες . Δώστε μας αυτό που μας υποσχεθήκατε και ευχηθήκατε το Μάιο του 2010 .
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Για εμάς ένα είναι το ερώτημα που αφορά όλους τους εργαζόμενους και τον στόχο που έχουμε βάλει .
Είστε σε θέση να το λύσετε το πρόβλημά μας ;
Αν ΝΑΙ τότε κάντε το πράξη .
Αν ΟΧΙ τότε πέστε το και βγάλτε από την ομηρία τις 680 οικογένειες των εργαζομένων .
Η παραίνεση Υπουργών , οι επιστολές Βουλευτών μόλις πριν λίγες ημέρες , τυλιγμένη σε σελοφάν κριτικής προς τις τράπεζες δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
Στο σημείο μηδέν ήμασταν , στο σημείο μηδέν είμαστε.
Συνάδελφοι δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε σ΄ αυτόν τον πολύμηνο , ΔΙΚΑΙΟ αγώνα μας .
Εμείς οι εργαζόμενοι της δυναμικής , των δυναμικών κινητοποιήσεων που το πρόβλημά μας το έχουμε αναδείξει ως τον κύριο στόχο μας ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να παλέψουμε με ενωμένες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ- ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να κερδίσουμε το στοίχημα και να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στις οικογένειες μας.
Θα παρότρυνα τις Διοικήσεις όλων των Σωματείων όπως και όλους τους εργαζόμενους να δώσουμε μέχρι τέλους αυτόν τον αγώνα ( όχι πως τον εγκαταλείψαμε αυτόν τον αγώνα ) αλλά χρειάζεται ποιο δυναμικά και αποφασιστικά .
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: