Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Θέλει η Ντόρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Η πρόεδρος της ΔΥ.ΣΥ. έκανε δήλωση αμέσως μετά την ομιλία Παπανδρέου και τι είπε; Είπε ότι μόνος του ο Γιώργος δε μπορεί και ότι χρειάζεται πανστρατιά. Χρειάζεται δηλαδή κυβέρνηση συνεργασίας και με την ίδια μέσα δηλαδή...Ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε ένα ευχολόγιο αντί ενός συγκεκριμένου σχεδίου για τη διάσωση της οικονομίας, δηλώνει η Δημοκρατική Συμμαχία με αφορμή όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο.
«Προσπαθεί να αγοράσει χρόνο για να αποφύγει τη σύγκρουση με τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όμως, σπαταλάει τις θυσίες των Ελλήνων και μας οδηγεί στο να πληρώσουμε σύντομα πολύ πιο μεγάλο τίμημα», τονίζεται στην ανακοίνωσή και επισημαίνεται ότι χρειάζονται πρωτοβουλίες που να βάλουν την Ελλάδα πάνω από το πολιτικό ή κομματικό συμφέρον του οποιουδήποτε.
«Η κυβέρνηση μόνη της δεν μπορεί. Χρειάζεται πανστρατιά και εθνική συνεννόηση. Ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να κινηθεί τώρα», καταλήγει η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: