Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΠΟΑΣΥ: ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ

Γράψαμε σε χτεσινή ανάρτηση ότι υπάρχει θέμα με τους αστυνομικούς στην Κερατέα και το προσεγγίσαμε με χιουμοριστικό τρόπο. Ωστόσο, το θέμα είναι σοβαρό και αμιγώς πολιτικό. Την άποψη αυτή υποστηρίζει και ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρ. Φωτόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ...
Το ζήτημα με την παρουσία της αστυνομίας στην Κερατέα δεν είναι αστυνομικό θέμα αλλά καθαρά πολιτικό, και ζητάμε την απεμπλοκή μας, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος.
Σημείωσε πως το θέμα ταλαιπωρεί την αστυνομία από τα Χριστούγεννα.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας κάνοντας λόγο για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας τους στην περιοχή της Κερατέας.
Όπως αναφέρει η Ένωση, παραβιάζονται κατά συρροή τα ωράρια εργασίας που φθάνουν ακόμα και τις 16 ώρες ημερησίως, ενώ κινδυνεύει άμεσα η σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών.
Στο μεταξύ, για τις 24 Μαΐου αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει το Ελληνικό Δημόσιο κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαυρίου για την υπόθεση της κατασκευής ΧΥΤΥ στην Κερατέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: