Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Με αφορμή την θλιβερή επέτειο του δυστυχήματος των Τεμπών, ο Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων ανακοίνωσε τα εξής:“Οι σχολικές εκδρομές ξεκίνησαν και φέτος με την βελτίωση του καιρού και τον ερχομό της άνοιξης. Την Τετάρτη στις 13 του Απρίλη..μια θλιβερή για την περιοχή μας επέτειος - η επέτειος του ατυχήματος των παιδιών του Μακροχωρίου, έρχεται στη μνήμη αυτών που ακόμα πονάνε, αυτών που ποτέ δεν θα ξεχάσουν τα παιδιά που χάθηκαν σε μια σχολική εκδρομή πριν 8 χρόνια.
Για να προλαβαίνουμε και γιατί οι μνήμες θα είναι πάντα ζωντανές, ίσως πρέπει πάντα να υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα.

καλός έλεγχος των λεωφορείων πριν αυτά ξεκινήσουν για τις σχολικές εκδρομές και γενικότερα τις σχολικές μετακινήσεις,
καλός έλεγχος όλων των λεωφορείων, γιατί δεν κουβαλάνε εμπορεύματα, κουβαλάνε τα παιδιά μας, και οι ζωές τους είναι για μας ανεκτίμητες.
Προς κάθε αρμόδιο, κάθε σύλλογο, κάθε γονιό, να μην αφήσουμε ποτέ την τύχη των παιδιών μας στα χέρια κάθε επαγγελματία που απλά κάνει τη δουλειά του όπως αυτός νομίζει καλύτερα. Οι σύλλογοι γονέων σε συνεργασία με τα σχολεία, να ζητούν εγγράφως από την τροχαία, τον εξονυχιστικό έλεγχο κάθε παράγοντα που συντελεί στην ασφάλεια της μετακίνησης των παιδιών μας”.

Νέα διοίκηση στην Ένωση Δευτεροβάθμιας Βέροιας

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., έγιναν στις 04/04/2011 στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Β΄/βαθμιας Εκπ/σης Βέροιας. Εκλέχθηκε νέο επταμελές συμβούλιο με διετή θητεία. Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :ΜΟΥΡΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΑΜΙΑΣ : ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΖΗΣΙΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ : ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΕΛΗ : ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ, ΝΤΕΛΛΑ ΧΡΥΣΑ
ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ : ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ 6946122681
ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 6982026698
ΜΟΥΡΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 6973771007

Δεν υπάρχουν σχόλια: