Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ

Την αμέριστη συμπαράσταση όχι μόνο του κόμματος του αλλά και όλου του δεξιού χώρου φαίνεται να έχει ο Παν. Ψωμιάδης αφού εξασφάλισε τη δημόσια στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. "Ασφαλώς στηρίζουμε τον κ. Ψωμιάδη και ευχόμαστε να ξεπεράσει σύντομα τη δικαστική και τη διοικητική περιπέτεια", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος....
Υποστήριξε ότι η νομοθεσία για τον "Καλλικράτη" ισχύει από την 1η Ιανουαρίου και δεν έχει αναδρομική ισχύ, καθώς και η επιβολή της αργίας διατάσσεται όταν η παράβαση έχει γίνει από πρόσωπο που είχε όταν τελέστηκε την ιδιότητα του περιφερειάρχη.

Την Παρασκευή το πρωί, ο Αντ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Παν. Ψωμιάδη στο αερδρόμιο "Μακεδονία", λίγο πριν αναχωρήσει για την περιοδεία του στην Ξάνθη, στη Ροδόπη και στον Έβρο. Από τη Συγγρού γνωστοποιήθηκε ότι οι δύο άνδρες συνομίλήσαν δύο φορές στο τηλέφωνο.

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις στήριξης από βουλευτές του κόμματος, όπως οι Παν. Καμένος και ο Στ. Καλαφάτης.

"Σας λέω ότι και ο κ. Καρατζαφέρης είναι δίπλα μου και ο κ. Σαμαράς και η κυρία Μπακογιάννη, η οποία ήρθε να με δει και πήρε κάποιες απόψεις", είπε, μιλώντας και για την ανάγκη μιας μεγάλης κεντροδεξιάς, "δίπλα στην κυρίαρχη δύναμη που σήμερα είναι ο κ. Σαμαράς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: