Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης φημίζεται για τις πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες και δεν είναι λίγες που έχει κάνει δέκα χρόνια τώρα. Μια περίηγηση στο διαδίκτυο θα σας πείσει. Τελευταίο του "κατόρθωμα" αλλά όχι έσχατο, είναι η δήλωσή του ότι θα βυθίζει καράβια που φέρνουν μετανάστες στη χώρα μας όταν..
αναλάβει το κόμμα του την διακυβέρνηση της χώρας.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μετά την κατακραυγή αναγκάστηκε να μαζευτεί και προχώρησε διάψευση ρίχνοντας την ευθύνη στους δημοσιογράφους που έκαναν "κοπτική ραπτική".
Όμως, με τη δήλωσή του, κάνει νέα "πατάτα" λέγοντας ότι αναφέρονταν σε βύθιση πολεμικών πλοίων της Τουρκίας και κατάρριψη πολεμικών αεροπλάνων. Δηλαδή, λέει ότι θα κηρύξει πόλεμο με την Τουρκία και άντε να τον πάρει κανείς στα σοβαρά ως ισότιμο και σοβαρό συνομιλητή για μια κυβέρνηση συνεργασίας.
Δείτε την δήλωσή του και βγάλτε συμπέρασμα:

"Σε μια ομιλία στη Λάρισα είχα πει ότι εμείς τους μετανάστες θα τους μειώσουμε στην ποσόστωση 2,5% - 3%. Εν συνεχεία και μετά από 10 λεπτά λόγου είπα προς την Τουρκία να ξέρει ότι το πάρτι της στο Αιγαίο τελειώνει, όσο υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση. Διότι εμείς όποιο αεροπλάνο δεν καταθέτει σχέδιο πτήσης θα καταρρίπτεται. Ομοίως και όποιο πολεμικό πλοίο παραβιάζει τα εθνικά ύδατα. Κάποιοι έκαναν κοπτική και ένωσαν αυτό το θέμα με το άλλο. Ε, υπάρχει στο επάγγελμά μας και η αηδία"

Δεν υπάρχουν σχόλια: