Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ROLLING STONES ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Οι Rolling Stones επανενώθηκαν με τον αρχικό τους μπασίστα Μπιλ Ουάϊμαν για ένα μόνο τραγούδι, την διασκευή του "Watching The River Flow", ενός τραγουδιού που έγραψε το 1971 ο Μπομπ Ντίλαν.... Η διασκευή θα κυκλοφορήσει στο άλμπουμ "Boogie 4 Stu", ένας δίσκος φόρος-τιμής στον Ίαν Στιούαρτ, τον αρχικό κιμπορντίστα του συγκροτήματος. Το τραγούδι είναι το μόνο όπου τραγουδάει ο Μικ Τζάγκερ, ενώ τα υπόλοιπα μέλη κάνουν διάσπαρτες εμφανίσεις στα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής, κάτα κύριο λόγο μπλουζ διασκευές. Ο Μικ Τζάγκερ και ο Κιθ Ρίτσαρντς δεν βρέθηκαν στο ίδιο στούντιο με τον Ουάϊμαν για την ηχογράφηση της διασκευής.

Ο Ίαν Στιούαρτ εντάχθηκε στους Rolling Stones τον Μάϊο του 1962, πριν καν γίνουν μέλη τους οι Τζάγκερ και Ρίτσαρντς. Όμως ο θρυλικός μάνατζερ του συγκροτήματος Άντριου Λονγκ Όλντχαμ πίστευε πως ο Στιούαρτ δεν ταίριαζε με την εικόνα που ήθελε για τους Stones και έτσι το 1963 του ζήτησε να παρατήσει την σκηνή και να γίνει μάνατζερ τουρνέ του συγκροτήματος, πόστο το οποίο υπηρέτησε μέχρι και το 1985! Ο Κιθ Ρίτσαρντς δήλωσε: "Ακόμα εργάζομαι για εκείνον. Για μένα οι Rolling Stones είναι δικό του συγκρότημα, χωρίς τις γνώσεις του και τις οργανωτικές του ικανότητες δεν θα ήμασταν πουθενά".

Ο Ουάϊμαν ηχογράφησε τελευταία φορά με τους Rolling Stones το 1992 όταν παραιτήθηκε, αλλά έχει παραμείνει στενός φίλος με όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Τον περασμένο μήνα έπαιξε σε συναυλία-αφιέρωμα στον Στιούαρτ μαζί με τους Τσάρλι Ουάτς, Ρον Γουντ και τον επίσης πρώην μέλος των Stones Μικ Τέϊλορ. Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Γουντ, ο Ουάϊμαν παραιτήθηκε λόγω της φοβίας που ανέπτυξε για τα αεροπλάνα.

Skai.gr

Ακούστε το τραγούδι "Watching The River Flow" εδώ:
Watching The River Flow by Eagle Rock

Δεν υπάρχουν σχόλια: