Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΗΡΩΙΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Πολύ δουλειά έπεσε τελευταία στο τμήμα ασφαλείας της Αλεξάνδρειας όπως μας πληροφορεί η Διεύθυνση με ανακοίνωσή της. Οι άνδρες του Τ.Α Αλεξάνδρειας το τελευταίο τετραήμερο είχαν δυο επιτυχής επεμβάσεις συλλαμβάνοντας διακινητές ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή ευθύνης τους.
Πιο συγκεκριμένα:
1. Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας συνελήφθησαν την 02-04-2011 και ώρα 21:30΄, στην Αλεξάνδρεια, δύο ημεδαποί, 28 και 29 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του Ν. Περί Ναρκωτικών.
- Συγκεκριμένα σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε ιχε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ανωτέρω δράστες, ανευρέθηκαν εντός του οχήματος μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους 2,1 γραμμαρίων, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον 29χρονο, βρέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους 8,2 γραμμαρίων.
- Επιπλέον σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημ/κείου Κατερίνης.
- Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Βέροιας.
2. Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, συνελήφθησαν την 06-04-2011 και ώρα 17:00΄, στον Κόμβο Εγνατίας Οδού (θέση Δ.Δ. Νησελίου), τρεις ημεδαποί, 24, 22 και 20 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του Ν. Περί Ναρκωτικών.
- Συγκεκριμένα σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε ιχε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ανωτέρω δράστες, ανευρέθηκαν εντός του οχήματος μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους 0,9 γραμμαρίων.
- Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: