Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΣΚ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Καταποντίστηκε η ΠΑΣΚ στις εκλογές των δασκάλων και νηπιαγωγών της Νάουσας,αφού εξελέγη τρίτη δύναμη! Πρωτιά για τη ¨"Συνεργασία Εκπαιδευτικών" με 101 ψήφους και τρεις συμβούλους στο 7μελες δ.σ ( Κουρούκλης Δ, Πιτάκη..Μ. Ρηγόπουλος Κ.), δεύτερη η ΔΑΚΕ με 97 ψήφους( Κουτογιάννη Α. Σταμάτης Γ) και τρίτη η ΠΑΣΚ με 75 ψήφους (Μπιτέρνας Α. Γούρκου Χ.) Στις εκλογές που διεξήχθησαν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στο "Δημοτικό Θέατρο" Νάουσας ψήφισαν 289 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, σε σύνολο 312 εγγεγραμμένων στο σύλλογό τους.
Aπ΄ότι μάθαμε φέτος δεν ήταν υποψήφιος με τη "Συνεργασία Εκπαιδευτικών" που πρόσκειται στο ΚΚΕ και τις αριστερές δυνάμεις ο πρώην αντιδήμαρχος και συνεργάτης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Θανάση Γικόνογλου, δάσκαλος στο επάγγελμα, κ. Χρήστος Στογιάννης. Το τι έκανε ο Χρήστος δεν ξέρουμε. Ελπίζουμε να τον φιλοξενήσουμε κάποια στιγμή να μας πει στο τι τον οδήγησε την προηγούμενη φορά να είναι με το αριστερό ψηφοδέλτιο, αλλά και γιατί δεν κατέβηκε τώρα.
Οι δικές μας πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο ότι την υποψηφιότητα του κ. Στογιάννη δεν επιθυμούσαν πολλά συνδικαλιστικά στελέχη της "Συνεργασίας" εξαιτίας του ότι είναι συνεργάτης του κ. Γικόνογλου.
Πηγή: ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος οι παρατάξεις διατήρησαν την ίδια σειρά κατάταξης που είχαν και στις προηγούμενες εκλογές ( δυο χρόνια πριν), άρα κάποιος που ήταν τρίτος και παρέμεινε τρίτος δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι καταποντίστηκε. Προσέξτε λοιπόν και τα ελληνικά σας και την γελοία προπαγάνδα σας.