Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των υποψήφιων εκπαιδευόμενων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Ν. Ημαθίας για την συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή επιμορφωτικό πρόγραμμα .Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στην έδρα του Κ.Ε.Ε Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ, που στεγάζεται στην οδό Σταδίου 51 (παλαιά σφαγεία), Βέροια Προϊσταμένη Λιαρμακοπούλου Φωτεινή, Τηλ . 2331075330, Fax 2331075331, Ώρες Λειτουργίας ( 9.00-17.00).
Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου...

Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και υποστηρίζονται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.),συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο) και το Ε.Τ.Π.Α. (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης)

Τα εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα του Κ.Ε.Ε. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες πολίτες του Δήμου ή του Νομού μας ,χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Στόχος του Κ.Ε.Ε είναι η δημιουργία τμημάτων σε κάθε δήμο ξεχωριστά. ( Στους υπόλοιπους δήμους εκτός από τον Δήμο Βέροιας αιτήσεις διατίθενται και στα ΚΕΠ προς εξυπηρέτηση των δημοτών.)

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http:// kee.ideke.edu.gr

Δικαιολογητικά

Με την υποβολή αίτησης συμμετοχής για κάθε πρόγραμμα απαιτείται η κατάθεση φωτοτυπιας της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.

Η Προϊσταμένη του ΚΕΕ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

Λιαρμακοπουλου Φωτεινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: