Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΣΟΚ 2011 - ΧΟΥΝΤΑ 1973

«Δεν είναι στην πρόθεσή μας να ασκήσουμε βία, αλλά δεν θα υποκύψουμε σε βίαιους εκβιασμούς», η θέση της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και ο νόμος προβλέπει ότι για να μπουν αστυνομικές αρχές, χρειάζεται ένταλμα του εισαγγελέα μετά από κάλεσμα της επιτροπής ασύλου, η οποία συνέρχεται μετά απόφασης συγκλήτου.

Γ. Παπανδρέου, δηλώσεις μετά την ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, 26 Ιανουαρίου 2011

" οι πρυτανικές αρχές έχουν την αποκλειστική ευθύνη και την αρμοδιότητα για τη λειτουργία και την ασφάλεια των χώρων και των εγκαταστάσεων.
Έχουν την αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα με απόφαση των αρμοδίων οργάνων να ζητήσουν τη συνδρομή των εισαγγελικών και...αστυνομικών αρχών, όπως ορίζει ο νόμος του κράτους. Οι Πρυτανικές Αρχές οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους."

Χ. Παπουτσής, δελτίο τύπου Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, 26 Ιανουάριου 2011

"Κύριοι, οφείλετε να αντιμετωπίσετε τους ελαχίστους ταραξίας, οι οποίοι κάθονται στα σκαλοπάτια, μέσα εις τον περίβολον των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και, ασκούντες ψυχολογικήν βίαν επί της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων σπουδαστών, δεν τους επιτρέπουν να προσέλθουν εις τας αίθουσας και να παρακολουθήσουν το μάθημα. Αν νομίσετε ότι σας χρειάζεται βοήθεια, θα την ζητήσετε σεις και εγγράφως".

Γεώργιος Παπαδόπουλος, ομιλία προς τις συγκλήτους των Πανεπιστημίων στο κτίριο της Βουλής, 2 Μάρτη 1973

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σοβαρεψου... μοχλα.