Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΟΜΟΦΩΝΑ "ΠΕΡΑΣΕ" Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΣΔΑ!!!

Πριν από δυο ώρες ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Ημαθίας και προς γενική έκπληξη όλων προέκυψε ομόφωνη ψήφιση της σύμβασης που δίνει την δυνατότητα στον ανάδοχο να κατασκευάσει το έργο ύψους 28 εκ. ευρώ και το οποίο θα εκμεταλλευτεί για 25 χρόνια.
Αν και στις προηγούμενες συνεδριάσεις είχαν εκφραστεί έντονες παρατηρήσεις και διαφωνίες σχετικά με τους όρους της σύμβασης, σήμερα οι δήμαρχοι των τριών μεγάλων δήμων της Ημαθίας συντάχτηκαν με την πλειοψηφία.
Αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο..

40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΙΑ.....ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ. ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

crime
που δεν σημαίνει κρίμα.
Μεταφράζεται σε έγκλημα γιατί αυτό προδιαγεγραμμένα θα συμβει οταν μπουν τα σκουπιδια πανω απο το ποσιμο νερο.
Που ειναι ο λαλιστατος υπερνομαρχης κος ΨΩΜΙΑΔΗΣ να υπερασπιστει τη υγεια 1.000.000 ανθρωπων.......

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλά τα αργύρια της ξεπουλήματος. Να βγάλουμε αφίσσα με τις φωτογραφίες τους και το ονοματεπώνυμά τους με τίτλο 'τα μικρά ανθρωπάκια' και να την αφισσοκολούμε μέχρι και τις εθνικές και τις δημοτικές εκλογές και να λέμε στους ημαθιώτες ότι πρέπει να πάνε σπίτι τους για πάντα! στο χρονοντούλαπο βαθιά!
και οι καθοδηγητές τους. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΔΑ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ
ΤΟΝ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ? ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Η ημιμάθεια είναι ο χειρότερος σύμβουλος των πολιτών που θέλουν - έστω και ανώνυμα - να εκφράζουν άποψη.
Κάποιος μιλά για "crime=έγκλημα" κάποιοι άλλοι για ντροπή και άλλα γελοία πράγματα.
Ντροπή κατ αρχάς είναι αυτοί που πολεμούν το έργο ενώ τα σκουπίδια βρίσκονται μέσα στην κοίτη του Αλιάκμονα και λίγες εκατοντάδες μέτρα από τη Σχολή Αριστοτέλους.
Ντροπή είναι το ΤΕΕ από σύμβουλος της Πολιτείας να μετατρέπεται σε αρνητής της επιστημονικής εξέλιξης.
Ντροπή και έγκλημα είναι να κινδυνολογούν άνθρωποι που έχουν επιστημονική κατάρτιση αρνούμενοι την επιστήμη και την τεχνολογία της αντιρρυπαντικής μεθόδου που θα εφαρμοστεί στη Μονάδα αυτή παριστάνοντας κάτι που δεν είναι, δηλαδή τους... οικολόγους.
Ντροπή και αίσχος είναι οι ίδιοι μηχανικοί του ΤΕΕ να ακυρώνουν τους συναδέλφους τους που έχουν υπογράψει τις μελέτες, τους συναδέλφους τους του ΤΕΕ που συμμετείχαν σε όλες τις επιτροπές της δημοπράτησης του έργου κ.ο.κ.
Μα ποιοι είναι αυτοί οι Τρανοί επιστήμονες πια, που κατέχουν την απόλυτη αλήθεια; Να τους κάνουμε πρωθυπουργούς να σώσουν τη χώρα από τους κακούς που θέλουν να δηλητηριάσουν τη Θεσσαλονίκη, να καταστρέψουν τη Βεργίνα, να.. να.. να..
Όλοι εσείς που ανώνυμα απευθύνετε καταγγελίες για δήθεν σκάνδαλο και μομφές σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων, είτε είστε της παρέας των λαμόγιων που έχουν άλλους... σκοπούς να ακυρωθεί το έργο, είτε είστε ανόητα ανθρωπάκια που βολεύονται να εκφράζονται μέσα από έναν στείρο αρνητισμό επί παντός.
Συνεχίστε έτσι και να είστε βέβαιοι ότι κάποια στιγμή ακόμα και σεις θα αντιληφθείτε ότι είστε μια τραγική μειοψηφία κομπλεξικών και αμόρφωτων πολιτών που δεν θα μπορέσει ποτέ να ορίσει τις τύχες μας.
Φώτης Αργυρίου
Υ.Γ.
Αλήθεια, πως και δε σας πέρασε από το μυαλό ότι και οι αρνητές μπορεί να παίζουν το δικό τους χαρτί για λόγους μακράν της προβεβλημένης υπερευαισθησίας τους;
Μήπως γιατί είστε οι ίδιοι ή τα τσιράκια τους που μπαίνετε στο blog του Χάρη για να εκτονώνετε τη μιζέρια σας;

Ανώνυμος είπε...

Απόψεις έμμισθων κοντυλοφόρων!!!

Ανώνυμος είπε...

Πονηρούλη... πονηρούλη... εσύ που όλο τα μυαλά σου είναι στο χρήμα είσαι ένα σίχαμα για πολλές μπάτσες.

Γιατί είσαι πρόστυχος
είσαι υποκριτής
και μεγάλο λαμόγιο

Έχεις μάθει να τα παίρνεις και νομίζεις ότι έτσι ζει όλος ο κόσμος, αλητάκο, αλητάκο.

Γράψε το ονοματάκι σου ρε κουφαλίτσα να σου κόψω μια επιταγή απο αυτά που τρώω.
Αλήτη, λαμόγιο της γνωστής συντροφιάς.
Φώτης Αργυρίου

Ανώνυμος είπε...

Αρχή σοφίας.
<< Φρόνιμα και ταχτικά
πάω με κείνον που νικά >>


Αν θέλεις να χαρείς
τη λευτεριά, νωρίς
γίνε προδότης γίνε !
Τιμή, ντροπή δέν είναι.

θα ΄ναι μαζί σου οι νόμοι
κι΄ η πλερωμένη γνώμη !
Πέτα την ανθρωπιά σου
κι΄απ τον αφέντη πιάσου!

Κι΄άμα σε φτύνει αυτός,
να κάθεσαι σκυφτός,
και θα ΄χεις τα πρωτεία
στην σάπια πολιτεία.

Ανώνυμος είπε...

Το παραπάνω ποιήμα το αφιερώνω στον ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΑΣΙΣΤΑ που, επειδή δεν αντέχει την άποψη μου τη χαρακτηρίζει "Απόψεις έμμισθων κοντυλοφόρων!!!".
Ειδικά τον τελευταίο στοίχο:
Κι΄άμα σε φτύνει αυτός,
να κάθεσαι σκυφτός,
και θα ΄χεις τα πρωτεία
στην σάπια πολιτεία.
Γιατί είναι τέτοιος βρωμιάρης, που ενώ τον φτύνω σκύβει το κεφάλι και παριστάνει τον αδικημένο.
Προφανώς είναι ένα ακόμα βολεμένο λαμόγιο του συστήματος, από αυτούς που αν τους έδινες εξουσία θα γέμιζαν τα μπουντρούμια αντιφρονούντες.
Φώτης Αργυρίου
Υ.Γ.
Που τους βρήκες ρε Χάρη τέτοιους αναγνώστες;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ "ανώνυμε".
Η αμετροέπεια και η χυδαιότητα είναι κυρίαρχα χαρακτηριστικά της φασιστικής μεθοδολογίας που χρησιμοποιούν οι "κουκουλοφόροι" της παραπολιτικής σκηνής.
Κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δεις έναν γνήσιο εκπρόσωπο αυτής της... φυλής.
Φώτης Αργυρίου

Ανώνυμος είπε...

Κε Φώτη Αργυρίου
Σαφώς και ειναι εγκλημα η αποθεση των σκουπιδιών στη κοίτη του Αλιάκμονα, χαίρομαι που το αναγνωρίζεται και οφείλω δημόσια να συγχαρώ οσους ανέδειξαν το ζήτημα,και αγωνίσθηκαν για τη επίλυση του.
Τι σας εμποδίζει όμως να αναγνωρίσεται οτι ειναι λανθασμένη οχι μονο η επιλογη της θεσης 12,αλλα και η μεθοδολογία με τη οποια γινεται απόπειρα επίλυσης ενος προβληματος ?.
Δεν επιλύουμε ενα πρόβλημα δημιουργώντας δεκαδες άλλα, απείρως μεγαλύτερα.
Η εταιρεια (ΗΛΕΚΤΩΡ) ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,(που θα τα παρει απο τους πολιτες της Ημαθιας)ομως τι εχουν αληθεια να κερδισουν καποιοι πολιτες τους οποιους εσεις με περισσή ευκολία αποκαλείται ΛΑΜΟΓΙΑ?

Χρηστος Αλευρας

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αλευρά δεν σας οφείλω απάντηση για κάποια λαμόγια στα οποία αναφέρομαι και σίγουρα δεν αναφέρομαι στους πολίτες γενικώς και αορίστως.
Οι πολίτες ΠΟΤΕ δεν αντέδρασαν με την επιλογή των Δήμων.
Επιχειρήματα του τύπου "θα κερδίσει η ΗΛΕΚΤΩΡ" και άλλα φαιδρά, είναι παρωχημένα εκτός και εάν εσείς έχετε εφεύρει κάποιο σύστημα διαχείρισης που δεν έχει κόστος και όσοι θα ασχολούνται με την εφαρμογή του θα το κάνουν ως χόμπι τις ελεύθερες ώρες της ημέρας τους.
Πιστέψτε ε δεν έχω πρόθεση να σας προσβάλω, ωστόσο αυτά που επικαλείσθε είναι ΦΑΙΔΡΑ.
Γιατί απλά δεν παραδέχεστε ότι λόγω κομματικής θέσης ΛΕΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Μακάρι η ΗΛΕΚΤΩΡ και όποια άλλη εταιρεία ασχοληθεί με την διαχείριση των σκουπιδιών να κερδίσει πολλά εκατομμύρια, γιατί τότε θα είμαι σίγουρος ότι η διαχείριση θα γίνεται με καλό τρόπο και δεν θα γυρίσουμε στην εποχή που τα μαζεύαμε στο ποτάμι.
Και βέβαια, η κατασκευή της Μονάδας δεν δημιουργεί ΚΑΝΕΝΑ άλλο πρόβλημα παρά μόνο στα μυαλά όσων έχουν την εμμονή να αρνούνται την εξέλιξη και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών αντιρρύπανσης μέσα από τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Ούτε είμαστε πιο ευαίσθητοι από τους Ευρωπαίους σε θέματα περιβάλλοντος, ούτε είμαστε καλύτεροι γνώστες της τεχνολογίας.
Συνεπώς ας ρίξουμε μια ματιά σε ανατολή και δύση για να δούμε ότι η όποια άρνηση μιας θέσης είναι γελοία τη στιγμή που τέτοιες Μονάδες πλέον κατασκευάζονται μέσα σε πόλεις, δίπλα σε ποτάμια, μέσα σε δάση κ.α.
Για αυτό το σκοπό κύριε Αλευρά σπουδάζουν οι επιστήμονες, για να κατασκευάζουν ολοένα και πιο καλά έργα με όρους προστασίας του περιβάλλοντος.
Αν είστε αμφισβητίας της επιστήμης (όπως και το ΤΕΕ Ημαθίας), σηκώνω τα χέρια και λυπάμαι γιατί χάνω το χρόνο μου.
Φώτης Αργυρίου
Υ.Γ.
Δεν έχω δει πιο γελοίο θέαμα, από το να εμφανίζονται επιστήμονες μηχανικοί - εργολάβοι (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) να εξοβελίζουν την επιχειρηματικότητα μιας Εταιρείας στην οποία εργάζονται συνάδελφοι τους (κακώς... έπρεπε να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για να μη πληρώνει ο κόσμος για τα σκουπίδια του) και οι ίδιοι να αμφισβητούν τους Περιβαλλοντικούς όρους οι οποίοι συντάχθηκαν από συνάδελφους τους Διπλωματούχους Μηχανικούς, πέρασαν από Επιτροπές με τη συμμετοχή του ΤΕΕ και έλαβαν έγκριση!

Αφήστε το κύριε Αλευρά,
μιλάμε για γελοιότητες.
Υ.Γ.2
όσο για τα λαμόγια, αυτοί (2-3 όλοι κι όλοι) ξέρουν καλά το προσωνυμίο τους και ούτε που ιδρώνει το αυτάκι τους γιατί τους θρέφει το σύστημα.
Μη τους υπερασπίζεστε τόσο εύκολα. Από τον ιδρώτα του προσώπου σας τους ταΐζει το σύστημα χρόνια τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Α και κάτι άλλο κύριε Αλευρά,
Ατυχής η έκφραση σας προς εμένα: "Σαφώς και ειναι εγκλημα η αποθεση των σκουπιδιών στη κοίτη του Αλιάκμονα, χαίρομαι που το αναγνωρίζεται και οφείλω δημόσια να συγχαρώ οσους ανέδειξαν το ζήτημα,και αγωνίσθηκαν για τη επίλυση του"
Προφανώς δεν με γνωρίζετε γι αυτό σπεύδετε να με συγχαρείτε.
Όταν εγώ γυρνούσα για πολλοστή φορά από το μέτωπο εσείς ακόμα δεν είχατε σκεφτεί την πιθανότητα να μπείτε στη μάχη.
Και νομίζω ότι ακόμα το σκέφτεστε σκυμμένος στα χαρακώματα του κομματικού αυλόγυρου σας.
Χαίρεται κύριε Αλευρά.
Φώτης Αργυρίου

Ανώνυμος είπε...

κε Φώτη Αργυρίου
εν αρχή χαρηκα για το κοσμιο υφος των απαντησεων σας.
δεν με γνωριζετε και για αυτο αντιπαρερχομαι και συγχωρω πολλα απο οσα μου καταλογιζετε,ομως με γνωριζουν πολυ καλα οι πολιτες και θελω να καταλαβετε οτι δεν φυγομαχω οταν δεν σας απαντω σε μια σειρα προσβολων που μου κανετε.
Ομως εγω εθεσα ενα απλο ερωτημα στο οποιο επιμελως φροντισατε να μην απαντησετε.
Σε καθε εγκλημα κε Αργυριου το πρωτο που αναζητειται ειναι το ΚΙΝΗΤΡΟ...
ποιος οφελειται,ποιος κερδιζει , αυτο αναζητειται εξ αρχης.
αν δεν μπορειτε να αντιληφθειτε τι ερωτω,θα το απλοποιησω ωστε να γινει περισσοτερο ευληπτο
π.χ. εγω ζημιωνω οικονομικα αφου σαν πολιτης της Ημαθιας θα κληθω να πληρωσω το υπερογκο κοστος λειτουργιας του ΧΥΤΥ ,(καποιοι μιλουν -Δημαρχος Αλεξανδρειας- για 600 ευρω το ατομο καθε χρονο) επιπλεον ζημιωνω ηθικα γιατι αντιπαρατιθεμαι μαζι σας .
Θα μπορουσα να συνεχισω αναφεροντας τι θα κερδιζει π.χ. ο δημος Μακεδονιδας .η εταιρεια ΗΛΕΚΤΩΡ κτλ.
οπως αντιλαμβανεσθαι συνεχιζετε να μου οφειλετε απαντηση σε αυτο το απλο ερωτημα .
ΕΣΕΙΣ τι κερδίζετε απο την υπεράσπιση αυτης της άθλιας ιστορίας?
ΥΓ 1
ΛΑΘΟΣ εκλάβατε τα συγχαρητήρια.
Δεν απευθύνονταν σε εσας.
τον κο Νικο Ασλάνογλου και τη ομάδα του τίμησα μην μπερδεύεστε
κε Αργυριου.Αυτοι δινουν καθημερινα τη μαχη στη κοίτη του Αλιάκμονα,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ και οχι άσφαιρα και ακίνδυνα...
ΥΓ2
σχετικα με τη σχεση μου με τη τεχνολογια απαντω οτι σαφως και ειμαι λατρης της,
ομως δεν θελω καμμια σχεση με τεχνολογιες του τυπου << ανεργοι>> επιδοτουμενοι βιολογικοι καθαρισμοι εργοστασιων κομποστας (με χρηματα του Ελληνικου λαου) που ρυπαινουν τη ταφρο του 66,και σκωτωνουν ανθρωπους.
Σ.Σ. Αυτα δεν ειναι δηλώσεις κε Αργυριου,ειναι θεσεις και σταση ζωης,με ολες τις ...κυρώσεις που αυτό συνεπάγετε.......

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Χρηστος Αλευρας

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αλευρά εδώ θα δώσω τέλος στη συζήτηση μας γιατί μου δώσατε να αντιληφθώ ότι είστε παντελώς άσχετος με τα περιβαλλοντικά θέματα.

Απάντησα σε ΟΛΑ αλλά εσείς απλά θέλατε να διαβάσετε αυτά που δογματικά υπερασπίζεστε και είναι μακράν άσχετα με την επιστημονική αλήθεια.

Οι απόψεις σας υπακούουν σε δογματισμούς που δεν αντέχουν στην βάσανο της αλήθειας.

Αφού όμως θέλετε να σας μάθω την Α-Β πάρτε κάποιες απαντήσεις εκ νέου, αν και γνωρίζω πλέον ότι απευθύνομαι σε αυτιά που δεν ακούν, επειδή δεν θέλουν να μάθουν τίποτα νέο (ίδιον χαρακτηριστικό της κομματικής σας καταβολής την οποία καθ όλα σέβομαι).
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
1.Σε μια σύμβαση λοιπόν πρέπει να κερδίσουν και τα δυο μέρη.
2.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ:
-Θα κερδίσουν ένα καθαρό περιβάλλον.
-Θα κερδίσουν την κληρονομιά που θα αφήσουν στα παιδιά τους για να ζήσουν με καλύτερες προοπτικές από εμάς.
-Και βέβαια η κοινωνία θα κερδίσει από την εξαφάνιση των στρεβλώσεων που αναπαράγουν κάποιοι "ψευτο-οικολόγοι" που δίχως τα σκουπίδια στον Αλιάκμονα δεν θα έχουν ρόλο παραγοντισμού

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
-Εσείς και οι όμοιοι σας υπό τον χάρτινο μανδύα της ¨οικολογίας" την οποία ως επιστήμη προσβάλλετε βάναυσα, κινδυνολογείτε για το κόστος που θα επωμισθεί ο πολίτης όπως ακριβώς γινόταν όταν οι Δήμοι είχαν αποφασίσει να κατασκευάσουν δίκτυα ύδρευσης αποχέτευσης και Βιολογικούς καθαρισμούς, επιβαρύνοντας τους "καημένους" πολίτες με τέλη που μέχρι τότε δεν είχαν.

-Ατυχώς, στην προσπάθεια σας να ακυρώσετε το έργο στη συνείδηση των πολιτών, μεταχειρίζεστε ΑΒΑΣΆΝΙΣΤΑ ψευδή επιχειρήματα όπως τα... 600 ευρώ το χρόνο για κάθε πολίτη, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι αυτό θα κυμαίνεται μεταξύ 20-25ευρώ και τελικά με τάσεις βελτίωσης εφόσον υπάρξει η πολιτική βούληση διαχρονικά!

-Για τη λατρεία σας στους "ψευτο-οικολόγους" δεν έχω να σχολιάσω τίποτα.
Είναι ένα πρόβλημα που αφορά εσάς και κάνα δυο τρεις άλλους. Υπάρχουν ειδικοί για τέτοιες περιπτώσεις αν και κάποιες φορές και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια.
Δοκιμάστε τους.

-Αν αποκαλείτε έγκλημα την κατασκευή της Μονάδας τότε είστε, είτε ένας άσχετος που ζήλεψε τη δόξα των "ψευτο-οικολόγων" και θέλει να τους μοιάσει, είτε ένας επιτήδειος της τοπικής πολιτικής σκηνής που απλά κάνει αυτό που τόσοι και τόσοι έχουν κάνει με επιτυχία, δηλαδή, ανέξοδη πολιτική.

-Για τα συχαρίκια, έτσι κι αλλιώς δεν έγιναν δεκτά, οπότε μπορείτε να τα δίνετε όπου θέλετε. Άλλωστε και άλλοι πριν από εσάς δοκίμασαν να πλασαριστούν στην κοινή γνώμη δια της ιδίας οδού αλλά... χαΐρι δεν είδαν.

-Και τέλος, αν θέλετε να κάνετε "καριέρα" ως "οικολόγος" συνεχίστε όπως το πάτε. Ειδικά αυτή η αθλιότητα του να αναρωτιέστε τι θα κερδίσουν οι πολίτες αν κατασκευαστεί η Μονάδα, ταιριάζει πολύ στο σινάφι σας.

Και, όπως έγραψα στην αρχή, επειδή αυτή η συζήτηση ειλικρινά προσβάλει βάναυσα και τη νοημοσύνη μου και την αισθητική μου για την πολιτική, σας αφήνω εδώ στη μίζερη πραγματικότητα, εσάς και τους ομοίους σας, όπου είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνετε εσαεί.

Φώτης Αργυρίου

Ανώνυμος είπε...

<< ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ >>
ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙΣ
ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

κε Αργυριου
Τη δηλωση οτι θα μας στοιχισει 600 ευρω ανα κατοικο καθε χρονο (δηλαδη 2400 ευρω σε καθε τετραμελη οικογενεια καθε χρονο) την εκανε ενας Δημαρχος που ειναι και επιστημονας (πολιτικος μηχανικος) ο κος Χαρ.Γκιονογλου,(επισημα σε δημοτικο συμβουλιο του Δημου ) που απο οτι ξερω δεν ειναι ουτε κομμουνιστης ουτε καν αριστερος.
Ο ιδιος μαλιστα στο δημοτικο συμβουλιο Αλεξανδρειας δηλωσε οτι μπορουν τα σκουπιδια να απορριφθουν στο ΧΥΤΑ Κοζανης με κοστος μολις 33 ευρω τον τοννο,που ειναι ενα μηδαμινο κοστος μπροστα στο κοστος της επικινδυνης θεσης 12.
Αν κανεις δεχθει το κοστος που ισχυριζεσθαι εσεις κε Αργυριου δηλαδη 20 εως 25 ευρω κατα κατοικο ανα ετος με κοστος 87 ευρω/ΤΟΝΝΟ που θα εισπραττει η ΗΛΕΚΤΩΡ ,τοτε με κοστος 35 ευρω/ΤΟΝΝΟ για τον ΧΥΤΑ Κοζανης ο καθε κατοικος θα επιβαρυνεται μονο με 8 εως 9 ευρω/ετος(μπορειτε αν θελετε να κανετε τους υπολογισμους -απλη μεθοδος των τριων-για να το διαπιστωσεται ιδιοις ομμασι)
Βεβαια σας κατανοω γιατι δεν γνωριζεται (η θελετε να νομιζουμε οτι αγνοειτε) ουτε τη θεση 6 και τη θεση 5 ουτε τι σημαινει ερπυσμος εδαφους ,ουτε τι γινετε με τα συμπυκνωματα τις μοναδας , ουτε τι εγινε στον Κουρουπιτο της Κρήτης.ουτε..........
Οφειλετε να πειτε ομως γιατι ντε και καλα στη θεση 12,κι οχι στη Κοζανη?
Μα τι εχει τελος παντων αυτη η θεση ? μελι εχει ?
Για να τελειωνουμε κε Αργυριου , ολοι ξερουμε οτι στη χωρα φύεται αυτοφυώς η ρεμούλα , ευδοκιμεί η μίζα,και παράγεται άφθονη λάσπη.
Επειδη με τα ανωτερω εχω αλλεργια,
εκανα αυτο το διαλογο ελπιζοντας να αποκαλυψετε γιατι λατρευετε τη φρικτή θεση 12 .
Δεν θέλετε να το πειτε,δικαίωμα σας ειναι.
Δεν ειναι δικαιωμα σας ομως να λετε οτι οι πολιτες της Ημαθιας συμφωνουν με τη θεση 12.
ΥΓ
Μην μπερδευετε εσκεμενα την τεχνολογια της ΗΛΕΚΤΩΡ ,με τα δεινά που κουβαλά η θεση 12,και την οικονομική επιβάρυνση που θα δημιουργήσει αυτο το εργο.
ξανα
καλη ανασταση
Χρηστος Αλευρας

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλά η ροπή σας στον μηδενισμό και την συκοφαντία είναι προκλητική.
Πάντα ήμουν υπέρ της κατασκευής της Μονάδας επεξεργασίας, είτε αυτή γινόταν στη 12 είτε στην 112.
Τα γραπτά μου είναι στο αρχείο της Βιβλιοθήκης, όταν ακόμα εσείς δεν γνωρίζατε για το θέμα.
Τελικά αποφασίστε:
Εσείς και οι "σύντροφοι" σας σε τι ακριβώς αντιδράτε;
Στη θέση 12;
Στο κόστος της διαχείρισης;
Για τα νερά του Αλιάκμονα;
Για αρχαία της Βεργίνας;
Για τη θέα από τα Ασώματα;
Για την καταστροφή του σύμπαντος;
Μήπως είστε Γαλάτης και φοβάστε ότι θα πέσει ο ουρανός στα κεφάλια σας;
Μήπως στην Κοζάνη δεν έχουν φυσικό περιβάλλον που κινδυνεύει;
Έχει γεωγραφικά όρια η ευαισθησία σας για το περιβάλλον;
Είστε από αυτούς που θέλουν να βρομίζουν αλλά να τρώνε τις βρομιές σας κάποια άλλα κορόιδα και μάλιστα δίχως κόστος για εσάς;
Μήπως είστε μέλη μιας περιούσιας κοινότητας πεφωτισμένων υπεράνθρωπων που έχει λάβει την αποκλειστική γνώση για την καταστροφή του κόσμου;
Πού είδατε εσείς την αντίδραση των πολιτών, ομάδων πολιτών, οργανωμένα κινήματα διαφόρων Δήμων να διαφωνούν με τη θέση 12;
Ή μήπως "οι πολίτες" είστε εσείς και οι 5-10 που έχετε το... χάρισμα;
Μήπως τελικά μιλάτε με το Θεό και σας έχει δώσει την ενδέκατη εντολή να σώσετε τον πλανήτη;

Ακόμα:
-Εάν έλθει ο ΕΣΔΑ και χωροθετήσει τη Μονάδα δίπλα στο σπίτι σας θα έχετε αντίρρηση;
Αν ναι, τότε γιατί οι Κοζανίτες δεν έχουν αντίρρηση να τρώνε τα δικά σας σκουπίδια στη μάπα;

Κάντε μια διαβούλευση με τους "πεφωτισμένους" της ομάδας σας και όταν αποφασίσετε τι ακριβώς αποστολή σας έχει ανατεθεί από το "ουράνιο φώς" πείτε και σε μας τους πονηρούς, διαπλεκόμενους, σιχαμερούς τύπους, που σαν τη μύγα τριγυρνάμε γύρω από τα σκατά... συγνώμη το "μέλι" εννοούσα.
Φώτης Αργυρίου
Υ.Γ.1
Πως θα σας φαινόταν αν όταν ζητούσαμε να στείλουμε τα σκουπίδια μας στην Κοζάνη έβγαιναν στους δρόμους οι εκεί πολίτες με παλούκια και μας έπαιρναν στο κυνήγι;
Τους άθλιους, σα δε ντρέπονται, να τους προσφέρουμε τα σκουπίδια μας και ευτοί να μη τα θέλουν ε;
Υ.Γ.2
Δεν γνωρίζω αν ο Μπάμπης αναφέρθηκε σε τέτοια νούμερα και ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω που τα βρήκε (γιατί ο κάθε ένας μπορεί να κοστολογεί όσο θέλει αν δεν παραπέμπει σε συγκεκριμένους υπολογισμούς). Εκείνο που ξέω είναι ότι ο ίδιος ήταν παρών στις συνεδριάσεις και δεν τον άκουσα να αναφέρεται σε τέτοιους υπολογισμούς.

Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ
Σύμφωνα με υπολογισμούς που έχουν γίνει με επίσημα στοιχεία, στη χειρότερη περίπτωση το κόστος ανά πολίτη δεν θα ξεπερνά τα 20 ευρώ ετησίως.
(Από τα 87 ευρώ/τόνο, με 10 εκατ ευρώ χρηματοδότηση, πάμε στα 67 ευρώ/τόνο. Δηλαδή για κάθε άτομο που παράγει ετησίως κατά μέσο όρο (σύμφωνα με ειδική επιστημονική μελέτη που έχει γίνει στη χώρα μας) 400-450 κιλά σκουπίδια (1 έως 1.2 κιλά ημερησίως), το κόστος ανέρχεται στα 26.8 - 30.15 ευρώ. Σε αυτό αν υπολογιστεί η επιδότηση Τέλους της τάξης του 55% που μπορεί να δώσει η πολιτεία, πέφτουμε συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ περί τα 20 ευρώ ετησίως).
Δεν μιλάμε ούτε για υπέρογκο κόστος για τον πολίτη ούτε για μια συμφωνία που δεν ευνοεί την κοινωνία.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ.
Τα 600 ευρώ το άτομο δεν προκύπτει από κανένα υπολογισμό!!!
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι σε τι αποσκοπούν οι δηλώσεις του Μπάμπη, τι στιγμή που γνωρίζει ότι δεν έχει το δικαίωμα ως Δήμος να διαχειριστεί μόνος τους τα σκουπίδια.
Αυτό που μπορεί να κάνει, είναι να άρει την ψήφο του στον ΕΣΔΑ, όπου εκ των πραγμάτων βρίσκεται στην πλευρά της μειοψηφίας σύμφωνα με τους συσχετισμούς των εκλογών που έγιναν.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ
ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να προστεθώ στα απίθανα που διαβάζω. Κρατώ ότι κάποιος απο την παρέα, γύρισε πολλές φορές απο το μέτωπο. Που πα να πεί ότι πήγε.
Εάν τα λαμόγια ήταν 2-3, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Περίσεψαν τα λαμόγια Χάρηηηηη. Προσκολλημένοι στην όποια εξουσία τους θρέφει και τους συτίζει, σκυλιάζουν να φανούν βασιλικότεροι του βασιλέως. Δεν είναι τυχαία η κατάσταση στον Νομό μας Χάρη. Κάποιοι την Διοικούν και κάποιοι τα παίρνουν για να στηρίζουν την φαύλη κατάσταση. Όμως την ρουφιανιά, πολλοί ηγάπησαν, τον απίθμενο υποτακτικό, ουδείς.
Χάρη μου

Ανώνυμος είπε...

συνδαιτυμονας(αρσ.) =αυτός που τρώει στο ίδιο τραπέζι,συχνά σε επίσημο γεύμα,με αλλους (απο εγκ/δεια)


κε Αργυρίου
Εσείς και οι .. ομοτράπεζοι σας
έχετε μαγειρέψει καλά και αυτό που θα γευθείτε ,και αυτό που θα σερβίρετε στο λαό.
Τα 87 ευρω με τα ΕΑΝ και τα ΘΑ γίνονται έντεχνα 67 ευρω.
Με τη πιθανή επιδότηση (ισως και μονο για τρια χρονια)γινονται 20.
Δυστυχως για σας ομως παλι το 20 πεισματικα παραμενει μαγαλυτερο του 8.
Βλεπετε οι αριθμοι ειναι αμειλικτοι.
Οτι και να κανετε ,ποτε δεν θα μπορεσετε να ανατρεψετε ,χαριν των ομοτράπεζών σας,την αλήθεια των αριθμών..

Καλα λοιπον θα κανετε να τρωτε καλα εσεις χωρις να σκεφτεσθαι
ολους οσους νηστευουν απο αναγκη και οχι κατ αναγκη για θρησκευτικους λογους.
Και μην προπαγανδιζετε την ωρα που τρωτε μην και πνιγειτε,μερες που ειναι ......
ΥΓ 1
σαν δημοσιογραφος που εισθαι εχετε καποια πληροφορια οτι δεν θελουν οι Κοζανιτες στα λιγνιτορυχεια τους τα σκουπιδια μας?
Κε Αργυριου, για τα σκουπιδια της Ημαθιας (60000 τονους καθε ετος) η Κοζανη θα εισπραττει το καθολου ευκαταφρονητο ποσο των 2.000.000 ευρω.
ΥΓ 2
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ Η ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΤΟΝ -ΜΠΑΜΠΗ - ΠΟΥ ΒΡΕΙΚΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ? ? ? ? ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΘΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΡΕΕΙ ΜΕΛΙ ..??
ΥΓ 3
Αληθεια μηπως ακουσατε κατι για τα υπερογκα εσοδα (απο τα σκουπιδια )στο Δημο Λαχανά στο Κιλκίς.
ΥΓ 4
Δοκιμαστε καποια νηστεια αυτες τις ημερες ,ισως σωσετε κατι απο τη ψυχη σας...
ΥΓ5
Το μελι δεν ειναι σαρακοστιανο...
(διορθωστε με εαν κανω λαθος.)
ΥΓ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ 12 ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΑΙ.

ΤΕΛΟΣ

Χρηστος Αλευρας

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αποφασίσατε!!!
Το πρόβλημα σας είναι το κόστος; ή η θέση; ή η τεχνολογία; ή η εργοληπτική εταιρεία; ή ο Δάλλας; ή ... ή... ή
Για να το κλείσουμε εδώ με την ευχή να σας δοθεί η ευκαιρία να με προσβάλλετε ως πληρωμένο δημοσιογράφο κατάφατσα εάν συναντηθούμε, εσείς και οι όμοιοι σας (δεν θα ευθύνομαι για την όποια αντίδραση μου, σας προειδοποιώ), δεν θα γράψω άλλα γιατί είναι περιττό.
Φώτης Αργυρίου

Υ.Γ.1
Οι ψευτοοικολόγοι είναι αυτοί που κατέθεσαν την ίδια προσφυγή στο ΣτΕ με αυτή της εταιρείας του Κόκκαλη - Ιντρακατ- για το έργο. Γιατί δεν τους ρωτάτε, πως συνέβη να γνωριστούν με το δικηγόρο της εταιρείας αυτής και πως συμβαίνει να έχουν κοινή γραμμή κατά του αναδόχου τους έργου με έναν άλλον υποψήφιο ανάδοχο και μάλιστα τον γνωστό Κόκκαλη.
Υ.Γ.2
κύριε Αλευρά σας καλώ με την πρώτη ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά για να έχετε ιδίαν αντίληψη της επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής μου πορείας. Θα σας έχω ενδιαφέροντα στοιχεία με τα οποία θα μπορείτε να μου κάνετε πιο βαθιά κριτική στο μέλλον.
Σας περιμένω.
Τα στοιχεία της εφημερίδας τα γνωρίζεται και αν όχι μπορείτε να τα βρείτε στο www.7epta.gr.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Ή ΚΟΚΑΛΗ
ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΧΡΗΜΑ Ή ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ,
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ !

Ανώνυμος είπε...

Μπαίνει η Παπαρήγα εδώ μέσα ρε Χάρη;
Φ.Α.
:)

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΥΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

κε Φ.Α.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ BLOG Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ...ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ....
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΥΤΥ),ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.....

κε ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ΕΚΘΕΣΤΕ ΤΟ.ΣΤΟ BLOG Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ,ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ....

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γαργάρα mr Αλευρά;
Τι κοινές δουλειές μπορεί να έχει ένας "οικολόγος" με την εταιρεία του Κόκαλη;
Γαργάρα σταλινική;
Κάτι σας ρώτησε ο Φ.Α.
Γαργάρα;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβα κε ''γαργάρα''.
γιατι δεν ρωτάτε τον ίδιο τον ''οικολογο''?
Γιατι πρεπει να απαντω επι παντος επιστητού?
Επειδη το ερωτα ο Φ.Α. ?
Το γαργάρα που κολαει ?
το σταλινικη ? το σκέφθηκες καλα ?
Κριμα που αποπροσανατολίζεις τοσο βάρβαρα τη συζητηση.
Απο το υφος γραφής ομως,μπορεί κανεις να κρινει αβιαστα ποιος ειναι ποιος.
Λυπάμαι αλλα εισαι εντελώς εκτος θέματος.
χρ.αλευρας

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ;
ΤΟΣΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΗΜΑΘΙΩΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ.
ME EΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.
ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ;

Υ.Γ. ΓΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΤΗΝ ΛΕΞΗ << ΗΛΕΚΤΩΡ >>,
ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό!!!
Πάτησα στο google ΗΛΕΚΤΩΡ και έπαθα ζημιά!!!
Αυτή δεν είναι εταιρεία, είναι δράκος που θα μας φάει... τα σκουπίδια.
Αυτοί οι κουτόφραγκοι εκεί στη Γερμανία που κάνουν τέτοιες Μονάδες πρέπει να είναι πολλά χρόνια πίσω από εμάς τους Λεβεντο...ελληναράδες.
Τι να τις κάνουμε τις Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων εμείς εδώ;
Εμείς έχουμε ποτάμια και ρεματιές να τα πετάμε.
Εκεί στη Βρωμερή ΓΕρμανία κάνουν τις Μονάδες μέσα στο δάσος!!!
Δε σέβονται καθόλου το περιβάλλον!!!

Τέτοια φοβερά βλέπει κανείς στην σελίδα του ΗΛΕΚΤΩΡ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιούδας λαδώθηκε με 30 ΑΡΓΥΡΙ..Α
και από τύψεις κρεμάστηκε.....
Πάνε εκείνες οι καλές εποχές
που τα ΛΑΜΟΓΙΑ έχαν φιλότιμο.

Ανώνυμος είπε...

TELIKA ISXYEI AYTH H FHMH ;H OXI? PHRAN ADEIES GIA TA FOTOBOLTAIKA NAI H OXI?

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟ.
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ 30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΑΕ(ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ, ΤΩΝ ΛΕΓΑΜΕΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Των συζύγων των λεγάμενων αν θέλετε να είστε ακριβής.