Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

Όποιος έχει, έστω και μικρή εμπειρία, μπορεί να διακρίνει την σκοπιμότητα πίσω από ορισμένα αθώα δημοσιεύματα.
Είδα σήμερα με έκπληξη ένα σχόλιο σε καθημερινή εφημερίδα της Βέροιας στο οποίο αναφέρεται ότι "Κλείδωσε" η υποψηφιότητα του Δ. Παράσχου ως υποψήφιου βουλευτή στις ερχόμενες εκλογές.
Αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει στα σοβαρά αφού και εγώ μπορώ να ισχυριστώ ότι επίσης "κλείδωσαν" οι υποψηφιότητες Μαρκούλη, Χαρίση, Καραμπατζού, Μούρνου και πολλών άλλων που καθημερινά ακούμε.
Αυτό που προέκυψε από το ρεπορτάζ είναι το εξής:
Γράφτηκε ότι το βράδυ του Σαββάτου, στο τραπέζι που έγινε στον Παπανδρέου και τους συνεργάτες του στη Νάουσα έγινε συνάντηση του Δ. Παράσχου με τον Παπανδρέου με μεσολαβητή τον Χρυσοχοϊδη. Οι δικές μας πληροφορίες είναι διαφορετικές.
Ιδού λοιπόν:
Όντως ο Παπανδρέου πήγε με τους συνεργάτες του (Δόλλη, Γερουλάνο κ.ά) στο κτήμα Δαλαμάρα. Συνοδεύονταν από τον Χρυσοχοϊδη, τους δημάρχους Νάουσας και Βέροιας και τον Παπαστεργίου.
Στον χώρο αυτόν πήγε αργότερα και ο βουλευτής Τ. Σιδηρόπουλος. Πήγαν επίσης και ο Δ. Παράσχος, ο Χρ. Αραφαηλίδης (πρόεδρος ΕΑΣ Βέροιας) και ο Κ. Τζαφέρης. Πήγαν εκεί αλλά δεν έγινε καμιά συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στον χώρο εκείνον.
Πιθανόν να έγινε σε άλλον χώρο αργά το βράδυ αφού το θέμα ήταν τόσο σοβαρό για την Ημαθία και τον Χρυσοχοϊδη ή να έγινε νωρίς το πρωί της Κυριακής λίγο πριν αρχίσει την πρωινή του γυμναστική ο Παπανδρέου.
*Οι πληροφορίες που αναφέρω ελέγχονται για την σοβαρότητά τους. Πάσα διόρθωση δεκτή.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πήγε πράγματι πολύ καλά. 30% ο Παράσχος με το ΠΑΣΟΚ και 40% ΤΟ άλλο ΠΑΣΟΚ , σύνολο 70%. Αυτός τουλάχιστον έμεινε στο ΠΑΣΟΚ δεν αλλαξοπίστησε σαν μερικούς - μερικούς , μόνο και μόνο για την εξουσία. Ας πάει ο Μπάμπης να δεις τη σφαλιάρα θα φάει. Για την Αλεξάνδρεια είναι ότι καλύτερο ο Παράσχος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι βόδια οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ για να τους καθοδηγήσει ο Μιχαλάκης στον κουμπάρο του; Νομίζουν ότι δεν έχουμε μνήμη και κρίση; Νομίζουν ότι ξεχάσαμε τόσο γρήγορα τα όσα έχουν κάνει τόσα χρόνια που ήταν στα πράγματα; Θα απολογηθεί επιτέλους ο κουμπάρος του Μιχάλη για την ένωση που διοικούσε ο φίλος του Αναστασιάδης και στο τέλος έκλεισε. Νομίζουν ότι ξεχάσαμε ότι ο Μιχαλάκης είχε υποσχεθεί προσωπικά ότι δεν θα κλείσει η ένωση; Όλοι τους είναι υποκριτές.

Ανώνυμος είπε...

poios markoylis re paidia????
to dexi xeri tou apostati gabriilidi?
to dexi paidi toy karamanli?
palka kanete....
na paei na gam... to pasok an ton katebasei

Ανώνυμος είπε...

Παράσχο κάτσε σπίτι σου και στην καλύτερη πούλα φάρμακα....δεν αξίζεις για βουλευτής!!!!
Άσε νέα παιδιά να ασχοληθούν...

Ανώνυμος είπε...

simfono apolyta
o gkionoglou ti prospathei na mas pei oti einai pasok????
re o parasxos efage ta skata alla opos leei kai o parapano den poulise to pasok
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

O Tolkas einai exo? O Markoulis pou thelei na ginei kai ypourgos einai exo?
Y.G Sullyphthria gia th mana toy Markoyli.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Χάρη έμαθα ότι ο Παπανδρέου τους κάλεσε για διαβούλευση στο γυμναστήριο και τους έβαλε να τρέχουν μαζί του σε διπλανούς διαδρόμους. Τελικά διάλεξε εκείνον που κατάφερε να τερματίσει μαζί του.
χε χε χε
Γεράσανε και ακόμα με τον εφιάλτη του Χρυσοχοϊδη ζούνε τα κορόιδα.
ΜΕ τέτοια στελέχη θέλουν στο ΠΑΣΟΚ να τους πάρει ο κόσμος στα σοβαρά.
Ε ρε φούρκα...
Φώτης Αργυρίου

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΡΤΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΘΑ ΜΠΕΙ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΣΙΓΑ ΜΗ ΕΤΡΩΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

MIA DHMOSKOPISI POY EXEI STA XERIA TOY O PARASXOS LEEI OTI BGAINEI PROTOS KAI ME MEGALH DIAFORA. GIAYTO OLOI OI ALLOI BAL8HKAN NA TON XAPOSTEILOYN APO TO PSIFODELTIO. O PARASXOS EINAI O PROTOS BOYLEYTIS TOY PASOK.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΙ ΤΙΣ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ
ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ
ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ
ΕΚΤΟΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ
ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.