Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΜΙΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ευθέως και χωρίς περιστροφές ήταν η τοποθέτηση του Μιχάλη Αλεξανδρίδη στην διαδικασία του νομαρχιακού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας που έγινε την Τρίτη το βράδυ στη Βέροια με αφορμή την έλευση του Γ. Παπανδρέου στη Βέροια την Κυριακή.
Το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε μεταξύ των άλλων ότι η οργάνωση της Ημαθίας είναι μια από τις καλύτερες και ότι κατά καιρούς έχει βγάλει στελέχη γνωστά στο πανελλήνιο όπως ο Θανάσης Γεωργιάδης.
Αμέσως μετά αναφέρθηκε στους δήμους και είπε: Το ΠΑΣΟΚ έχει τους τρεις μεγάλους δήμους της Ημαθίας. Εδώ βλέπω τη Χαρούλα που είναι στη Βέροια και τον Μπάμπη Γκιόνογλου που είναι στην Αλεξάνδρεια...

Είναι φανερό πως η τοποθέτηση αυτή απηχεί στην πραγματικότητα στο σύνολό της. Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι το εγχείρημα Γκιόνογλου στην Αλεξάνδρεια που άρχισε το 2002 και επαναβεβαιώθηκε το 2006 από τις κάλπες πέτυχε γιατί βρήκε απήχηση στο λαό.
Βρήκε απήχηση γιατί ο λαός ήθελε αυτοδιοίκηση που να μην ελέγχονται οι αιρετοί από τα κόμματα και οι οποίοι θα υπηρετούν τους δημότες τους και μόνο χωρίς διακρίσεις. Αυτό έκανε και συνεχίζει να κάνει η διοίκηση Γκιόνογλου.
Το ΠΑΣΟΚ τα βλέπει αυτά και φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί πως η κοινωνία, οι πολίτες είναι αυτοί που επιβάλουν λύσεις και ανοίγουν δρόμους και ότι τα κόμματα οφείλουν να ακολουθούν την επιθυμία των πολιτών.
Μ΄ άλλα λόγια, στην Αλεξάνδρεια υπάρχει ένας δήμαρχος που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ως κομματική ένταξη πλην όμως ηγείται μιας παράταξης με στελέχη από όλους τους χώρους και τους ενώνει η αυτοδιοίκηση και ο κοινός στόχος να προσφέρουν στον τόπο τους.
-Το πιάσατε το μήνυμα σύντροφοι;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες κάτι αντίστοιχο και για τους Δήμους Αντιγονιδών και Πλατέως, να σε παραδεχτώ.
Και αν ο Γκιόνογλου ,που κέρδισε, είναι ΠΑΣΟΚ, ο Παράσχος που έχασε τι είναι; Μήπως Δεξιός;

Xronika είπε...

Απαντώ στο τελευταίο: Ποιός είπε ή έγραψε ότι ο Παράσχος είναι Δεξιός; Δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς θες να πεις. Μήπως διαφωνείς για το γεγονός ότι σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις ο λαός επιβράβευσε, στήριξε το εγχείρημα του Γκιόνογλου;
Και παράλληλα καταδίκασε το αντίστοιχο του Παράσχου;
-Όσον αφορά στους δήμους Αντιγονιδών και Πλατέος τι να πω; Στο Πλατύ το ΠΑΣΟΚ το 2002 έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή και αυτό φαίνεται καθημερινά με τα όσα γίνονται εκεί. Στον δήμο Αντιγονιδών το ΠΑΣΟΚ διασπάστηκε σε πολλά κομάτια εξ αιτίας των παραγοντικών λογικών που είχαν κάποιοι πρώην που έχασαν την πρωτοκαθεδρία. Οι καιροί όμως άλλαξαν και φαίνεται η ίδια η ζωή να τους ξεπερνά όσο κι αν προσπαθούν να παραμείνουν στην επικαιρότητα.
Χ Μόχλας