Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του δήμου Αλεξάνδρειας και της ΑΝΗΜΑ που έχει ως αποκλειστικό σκοπό την ανάθεση της μελέτης για την κατασκευή του θεάτρου του ΠΠΚΑ. Η υπογραφή της σύμβασης έγινε μεταξύ του δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου και του γεν. Δ/ντη της ΑΝΗΜΑ κ. Ροδοβίτη στο δημαρχείο της πόλης, παρόντων του αντιδημάρχου Νίκου Ανεσίδη και του προέδρου της ΕΔΑΝΑΛ Βασ. Μιχαλακάκη.
Σύμφωνα με την επιτακτική επιθυμία του δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου η μελέτη πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως και το τέλος Μαΐου και αμέσως μετά να γίνει η διεθνής δημοπρασία του έργου ύψους 1,1 εκ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι το ποσό αυτό είναι δεσμευμένο από δυο πηγές, αυτή της Νομαρχίας και του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Η δρομολόγηση του έργου αυτού καθιστά την διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας απολύτως φερέγγυα απέναντι στους δημότες προς τους οποίους είχε υποσχεθεί ότι ώας το τέλος της δεύτερης θητείας της θα έχει ολοκληρώσει το ΠΠΚΑ και θα το δώσει προς χρήση στους πολιτιστικούς συλλόγους και τη νεολαία της περιοχής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για φωτογραφίες πρώτοι. Αλήθεια οι 2 όρθιοι τι κάνουν; Επιβλέπουν το Δήμαρχο αν βάζει σωτά την υπογραφή του; Διαβάζουν τη σύμβαση; Θα υπογράψουν μετά σαν μάρτυρες;Bιάζονται να φύγουν να πάνε στα καταστήματά τους , γι αυτό είναι όρθιοι;

Ανώνυμος είπε...

Στην φωτογραφία που έβαλες Μόχλα φαίνεται ωραίο. Ποιος έβγαλε την φωτογραφία αυτή; Είναι στον υπολογιστή φτιαγμένη; Πάντως αν γίνει έτσι τότε θα αποκτήσουμε ένα πολύ φοβερό θέατρο.

Xronika είπε...

Προφανώς είναι στον Η/Υ φτιαγμένη η φωτογραφία. Όμως, όπως είπαν οι αρχιτέκτονες μελετητές, αυτή την εικόνα θα έχει το θέατρο όταν ολοκληρωθεί.
Επειδή είδα και άλλες φωτογραφίες στην παρουσίαση που έκαναν στον δήμαρχο και τους συνεργάτες του, σας λέω ότι θα προκύψει ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα που θα αφήσει άφωνους όλους μας.