Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο Ν. ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ;

Διαβάζω ατην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ότι με απόφαση του υπουργού Άμυνας στις 7 Μαρτίου επανέρχονται στην υπηρεσία 215 απόστρατοι αξιωματικοί.
Μέσα σ΄ αυτούς και ο Νίκος Γκαβαρδίνας στον οποίο ευχόμαστε καλό υπόλοιπο και καλή σταδιοδρομία.
Ωστόσο, προκύπτει ένα ερώτημα: Δικαιούται ως στρατιωτικός εν ενεργεία να είναι δημοτικός σύμβουλος; Δικαιούται να κατέχει και την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου Αλεξάνδρειας (επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας) και την επαγγελματική ιδιότητα του στρατιωτικού;
Δείτε το δημοσίευμα εδώ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=2786743&tag=7948

*Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο κ. Γκαβαρδίνας επιλέξει το στράτευμα αυτός που τον αναπληρώνει είναι ο εργολάβος Αντώνης Λακασάς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TON EKANE TO PASOK KAI TON DIKAIONEI H ND. SYGXARHTIRIA STON XALKIDI.

Ανώνυμος είπε...

8A KYKLOFOREI ME STOLH TORA O GAVARDINAS? KAI 8A FYGEI ME TON BA8MO TOY STRATHGOY KAI ME THN SYNTAXH TOY? DE MAS LEEI OMOS H ND POY TON APOSTRATEYSE TO LOGO POU TO EKANE. KAI TON LOGO POU TON EPANAFEREI. EKANE LA8OS?

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι του Χαλκίδη , αλλά του κουμπάρου του Γκαβαρδίνα , που είναι το δεξί χέρι του Μεϊμαράκη.

Xronika είπε...

Δεν ξέρω ποιανού και αν υπήρξε μεσολάβηση. Δεν με αφορά αυτό και δεν είναι το ζητούμενο. Αυτό που εγώ θέτω στην δημόσια συζήτηση είναι το εξής: Υπάρχει ασυμβίβαστο ή όχι με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου;

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, για ένα... ,μισθό παλεύει ο ταλαίπωρος. Το κόμμα του είναι στην εξουσία σεμνά και ταπεινά και ο άνθρωπος έχει κάποιον "μπάρμπα" που τον βοηθά.
Αυτό είναι η επανίδρυση του κράτους.
Το γκρεμίζει τώρα ο Καραμανλής και αρχίζει να μαζεύει ότι παλιό υλικό δεν χάλασε στο γκρέμισμα για να κάνει οικονομία στην ανέγερση του νέου κράτους.
Μεταξύ αυτών και ο Mr Gavardinas όυ δεν είναι ούτε ο πρώτος και δυστυχώς δεν θα είναι ούτε ο τελευταίος που... είδε φως και... τρούπωσε.
Αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του.
Λίγους μήνες θα χαρεί τη νέα του στολή και αυτό είναι όλο.
Άντε να πάρει και κάνα ευρουλάκι plus στη συνταξούλα του.
Φώτης Αργυρίου
Υ.Γ.
Και ξέρεις Χάρη, αν έχει ασυμβίβαστο πολύ θα στεναχωρηθεί ο Γκαβαρδίνας.
Τι να σου πω...