Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΑΠΟΨΗ: ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΟΙ ΧΤΕΣΙΝΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ

Διαβάστε δίπλα στην στήλη την άποψή μου σχετικά με τα όσα είδα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην ΕΛΗΑ στην Βέροια. Εκεί ο Παπανδρέου είδε από κοντά τα στελέχη του κόμματός του. Αυτός την δουλειά του έκανε. Αυτούς βρήκε μέσα στην αίθουσα αυτούς χαιρέτισε. Υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που προφανώς βρισκόταν σε δύσκολη θέση.
Ο λόγος είναι απλός: Μήνες τώρα έβγαιναν και ξιφουλκούσαν εναντίον του Παπανδρέου λέγοντας ότι είναι ανίκανος να χειριστεί το κόμμα του και να κάνει σωστή αντιπολίτευση. Βλέπετε, βιάζονταν να επανέλθουν στις καρέκλες που είχαν επί Σημίτη!
Οι άνθρωποι όταν είναι αχόρταγοι και άπληστοι τότε γίνονται γελοίοι στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν αυτά που έχασαν.
Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και ο ρόλος ενός εκάστου έχει γίνει πολύ σαφής. Είναι σε όλους γνωστό ότι τότε επαινούσαν την Πρετεντέρεια λογική και πρακτική που απαιτούσε μέσω του ΒΗΜΑΤΟΣ (και όλος ο ΔΟΛ) να παραιτηθεί ο Παπανδρέου. Είναι σε όλους γνωστό ότι αυτοί που το Σάββατο εκλιπαρούσαν για ένα βλέμμα απεργάζονταν σχέδια ανατροπής του πριν τις Ευρωεκλογές γιατί, έλεγαν, αν πάμε μ΄ αυτόν τότε θα πάθουμε πανωλεθρία.

Θα επανέλθω με περισσότερα.
ΥΓ: Όσον αφορά στην ερώτηση που έγινε προς εμένα από έναν (μια) αναγνώστη (-ρια) για το πως εγώ ήμουνα στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου η απάντηση είναι απλή: είχα προσωπική πρόσκληση από τον Παπανδρέου. Και για να βεβαιωθεί γι αυτό δεν έχει παρά να ζητήσει επιβεβαίωση είτε από το γραφείο του είτε να ζητήσει από μένα να τον (της) στείλω το σχετικό ηλεκτρονικό μήνημα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ.
ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ ΜΕ Τ ΠΛΑΤΦΌΡΜΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΎΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΊΚΑΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΊΕΣ,,,,,,
ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΡΉΜΑΞΑΝ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΈΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΝΕ ΠΡΟΏΘΗΣΉ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΉ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΉ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Τι ονόματα να πει κύριοι;
Δεν ήταν συνάντηση της Κουκ Κλουξ Κλαν και δεν υπήρχε κανένα μυστικό να μοιραστούν οι 300-400 που βρέθηκαν στην αίθουσα, ούτε στην πραγματικότητα υπήρχε κανένα σοβαρό κοντρόλ στην είσοδο. Όποιος ήθελε περνούσε μέσα. Μόνο τίποτα άσχετες φυσιογνωμίες έκοβαν με συχνότητα 1/100. Όποιος θέλησε ήταν εκεί. Και όποιος ήθελε έμπαινε στην πορεία του προέδρου και του έδινε το χέρι, του έλεγε τον καημό του και αυτό ήταν όλο. Σιγά την εκδήλωση.
Γιατί έτσι όπως το περιγράφει ο Χάρης δημιουργεί την εντύπωση ότι εκεί μέσα συνέβη κάτι συγκλονιστικό και ουσιαστικό.
Δεν ξέρω τι περίμενε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό που του ετοίμασαν ήταν ένα πάρτι χαλαρό και τίποτα περισσότερο.

Χαλαρώστε λοιπόν
Φώτης Αργυρίου
Υ.Γ.1
Και εσείς όλοι οι πασόκοι, Βενιζελικοί Παπανδρεϊκοί, Σημιτικοί κτλ. μη τσιμπάτε ρε, πλάκα σας κάνει ο Χάρης για λογαριασμό της μεγάλης του εμπριμέ αγάπης... του ΣΥΡΙΖΑ.
και εσείς τσιμπάτε άγρια βλέποντας σενάρια συνωμοσίας εκεί που δεν υπάρχουν.
Υ.Γ.2
Χαρούλη μη τυχόν το κόψεις, θα σου ρίξω ταμπάσκο στο ποτό όταν συναντηθούμe :)

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΒΛΕΠΕΙ ΌΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ.
ΕΔΩΣΕ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΡΑΦΑΗΛΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΤΖΑΦΕΡΗ (ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ).
ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΔΩ.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ετσι ακριβώς Χάρη . τα ιδια σκεφτόμουν και εγω διαβαζοντας το ρεπορταζ και βλέποντας τισ φωτογραφίες του παπαντδρεου με τους χυδαίους προ-γκάλποπ υβριστές του .

Ανώνυμος είπε...

Και 10 αυγά Τουρκίας ρε φίλε.
Αν οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν face control για να ξέρουν ποια χέρια θα σφίξουν και ποια όχι, θα κατέληγαν να κάνουν συναντήσεις σε δωμάτια 3Χ3 και όχι δημόσιους χώρους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΣΦΙΓΓΕ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙ.