Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Η ΕΔΑΝΑΛ, Η ΑΠΑΡΤΙΑ, Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αίσθηση προκάλεσε το πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» που φιλοξενεί δηλώσεις της ταμία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας κ. Γκιορτζή η οποία είναι παράλληλα και μέλος του ΔΣ της ΕΔΑΝΑΛ ως εκπρόσωπος του συλλόγου.
Η κ. Γκιορτζή δηλώνει ότι οι συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΔΑΝΑΛ καθόλη τη διάρκεια του περασμένου έτους όσο και του τρέχοντος έτους δεν έχουν απαρτία, γίνονται με παρούσα μόνον την ίδια και τον πρόεδρο της επιχείρησης Β. Μιχαλακάκη και την υπάλληλο που εκτελεί χρέη γραμματέα.
Επίσης αναφέρει ότι τα...
...υπόλοιπα μέλη του ΔΣ έχουν υπογράψει τα πρακτικά των συνεδριάσεων σε άλλον χρόνο και ποτέ δεν ήταν παρόντα στις συνεδριάσεις.
Η καταγγελία της κ. Γκιορτζή είναι εκ των πραγμάτων σοβαρή έστω κι αν στερείται εξ αρχής στοιχείων που μπορεί να αποδείξει του λόγου το αληθές αλλά δεν μπορώ και να δεχτώ ότι είναι φαντασιόπληκτη . Και το λέω αυτό διότι το βιβλίο των πρακτικών την διαψεύδει όσο και οι μαρτυρίες των υπόλοιπων μελών του ΔΣ που δηλώνουν ότι ποτέ δεν απουσίασαν από τις συνεδριάσεις.
Τουτέστιν, το μόνο αδιάψευστο στοιχείο που μπορεί να ληφθεί στα σοβαρά είναι το βιβλίο των πρακτικών και το οποίο φέρει τις υπογραφές των μελών του ΔΣ που δηλώνει ότι ήταν παρόντες στις συνεδριάσεις. Επίσης, ορισμένοι από αυτούς δηλώνουν ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι αυτή που περιγράφει καταγγέλλοντας η κ. Γκιορτζή.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Β. Μιχαλακάκης δήλωσε στο ράδιο Αλεξάνδρεια χτες ότι η καταγγελία είναι ανυπόστατη και ότι η εφημερίδα την φιλοξενεί διότι εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες δεδομένου ότι ο διευθυντής της εφημερίδας ήδη έχει δηλώσει ότι μετέχει δημοτικής κίνησης ενάντιας της νυν διοίκησης του δήμου.
Εγώ από την πλευρά μου και με βάση την εμπειρία μου τόσων χρόνων σε συνεδριάσεις τόσο δημοτικών συμβουλίων όσο και διοικητικών συμβουλίων δημοτικών επιχειρήσεων, ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Έχουν γίνει πάμπολλες φορές συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων όλων των διοικήσεων στον δήμο Αλεξάνδρειας δια τηλεφώνου. Οι τηλεφωνικές συνεδριάσεις εξυπηρετούσαν το επείγον του ζητήματος, το έκτακτο του χαρακτήρος του θέματος και ήταν αποδεκτό από όλες τις παρατάξεις αφού το μόνο που εξυπηρετούσε ήταν το συμφέρον του δήμου και τίποτα άλλο.
Έγιναν συνεδριάσεις που εκ των υστέρων συμπεριέλαβαν θέματα που δεν συζητήθηκαν ποτέ, που δεν περιλάμβανε η ημερήσια διάταξη αλλά όλες οι παρατάξεις αποδέχτηκαν και το «πέρασαν» εκ των υστέρων αφού υπηρετούνταν το κοινό καλό.
Έγιναν συνεδριάσεις ΔΣ δημοτικών επιχειρήσεων στις οποίες συμμετείχαν μόλις δυο ή τρεις ώστε τυπικά δεν υπήρχε απαρτία αλλά μόνον η τηλεφωνική συνέναιση των απόντων που προσέρχονταν εκ των υστέρων και υπέγραφαν τα θέματα και τις αποφάσεις.
Έγιναν συνεδριάσεις δημαρχιακών επιτροπών και ο απόντας έδινε τηλεφωνικά την συγκατάθεσή του και στα πρακτικά φέρονταν ότι συμμετείχε, είχε δηλαδή φυσική παρουσία.
Είναι φανερό, αναμενόμενο και ως ένα βαθμό συνηθισμένο στον χώρο των ΟΤΑ ότι αρκετές φορές στις δομές και τους φορείς, άρα και στην ΕΔΑΝΑΛ έλαβαν χώρα τέτοια φαινόμενα εν γνώσει των μελών του ΔΣ και των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου δεδομένου ότι εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης μετέχει στο ΔΣ της ΕΔΑΝΑΛ και έχει σε όλες τις συνεδριάσεις υπογράψει ως παρόντας.
Η απόπειρα της εφημερίδας να πλήξει την διοίκηση του δήμου αναδεικνύοντας μια παγιωμένη, κακώς, συνήθεια στον χώρο των ΟΤΑ είναι εκ προοιμίου καταδικασμένη να αποτύχει αφού η υπόθεση έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα και όχι πολιτικό.
Βέβαια, και το τυπικό στην τρέχουσα πολιτική, επιβάλλεται να το τηρούν οι αιρετοί και να μην ξεχνάν την περιπέτεια του συναδέλφου τους τέως δημάρχου Λευτ. Βαλαβάνη που έχει ένα τεράστιο δικαστικό μπλέξιμο.
Στην παρούσα περίπτωση ο Β. Μιχαλακάκης φέρει μια ευθύνη για τυπικού χαρακτήρα θέμα αλλά αυτό απέχει έτη φωτός από το να του καταλογιστεί ευθύνη που να αξίζει η εφημερίδα να του αφιερώσει το πρωτοσέλιδό της.
Και έχει δίκιο ο πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ να λέει ότι η εν λόγω εφημερίδα κάνει την τρίχα τριχιά αφού υπηρετεί νεότευκτη δημοτική κίνηση που είναι απέναντι στην νυν διοίκηση. Εκ των πραγμάτων δηλαδή ακυρώνεται στην πράξη η βαρύτητα της κριτικής που ασκείται αφού υπάρχει σκοπιμότητα και δη πολιτική.
*Στην φωτογραφία βλέπουμε στιγμιότυπο από την συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΔΑΝΑΛ του μήνα Μαρτίου. Προφανώς υπάρχει απαρτία δεδομένου ότι απουσίαζε μόνον ο αντιπρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Γ. Μπουκλάς.

20 σχόλια:

ΑΛΗΘΕΙΑ είπε...

Σαν υπεύθυνος και σωστά διαμορφωμένος πολίτης ,η κα Γκιορτζή, ταμίας του Εμπορικού Συλλογου που με εντολή του συλλόγου της εκπροσωπούσε τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας στη ΕΔΑΝΑΛ ,κατήγγειλε -όπως όφειλε- στη διοίκηση του Ε.Σ. ότι στα Δ.Σ.της ΕΔΑΝΑΛ λαμβανόταν οι όποιες αποφάσεις χωρίς απαρτία με μόνους παρόντες τον πρόεδρο και τη ίδια σαν μέλος.
περισσότερα στο http://alhtheia1.blogspot.com/

The Saint είπε...

κ.Μόχλα, είναι γνωστή η σχέση σας με την νυν διοίκηση και γιαυτό δικαιολογείται απόλυτα η τοποθέτησή σας. Πάντως να μην είσαι και πολύ σίγουρος ούτε εσύ αλλά ούτε και ο κ. Μιχαλακάκης, τον οποίο καλά από ότι φαίνεται εκπροσωπείς, για το αν θα βάλουν το χέρι στο Ευαγγέλιο και θα ορκιστούν, ότι πράγματι δηλαδή,
συνεδρίαζαν σε απαρτία. Γιατί γνωρίζω, ότι τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς που φαίνονται στην φωτογραφία, δήλωσαν ότι πράγματι έτσι συνεδρίαζαν χωρίς απαρτία
και βάζαν μετά υπογραφές. Επομένως το ότι υπάρχουν υπογραφές δεν λέει τίποτα.Βέβαια το ότι η κα Γκιορτζή, η ταμίας του Εμπορικού Συλλογου τόλμησε και κατήγγειλε, όπως όφειλε άλλωστε σαν υπεύθυνος πολίτης, προς τιμήν της, μπορεί να σας ξένισε και να σας ανακάτεψε την σούπα, έτσι άλλωστε δικαιολογείται η πρεμούρα να το σκεπάσετε και να απαξιώσετε αυτό καθεαυτό το γεγονός, ότι τρια (3) εκατομύρια ευρώ διαχείρηση από τον κ. Μιχαλακάκη με συνεδριάσεις χωρίς απαρτία αν μη τι άλλο σε βάζει σε σκέψεις !!!. Δεν ξέρω αν ακόμα συνεχίζετε να επιμένετε στην τοποθέτησή σας και εσείς και ο κ.Μιχαλακάκης. Το μέλλον είναι τόσο κοντά όσο δεν φαντάζεστε.Ο νοών νοείτο.

Xronika είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή,
επειδή η προκατάληψη περισσεύει, η ημιμάθεια βασιλεύει και ο λαϊκισμός θριαμβεύει, θα μου ήταν πολύ εύκολο να σας απαξιώσω και να μην δημοσιεύσω το σχόλιο. Η ελεύθερη κριτική άποψη ό,τι κι αν λέει, έχει χώρο σε τούτο δω το blog.
Επί της ουσίας τώρα. Προφανώς δεν διάβασες με ανοιχτά τα μάτια το δημοσίευμα. Αν το διάβαζες θα διαπίστωνες ότι την πρακτική αυτή των συνεδριάσεων δηλαδή χωρίς οι σύμβουλοι να είναι παρόντες και να υπογράφουν τα πρακτικά ως να ήταν είναι τόσο παλιά και μάλιστα αναφέρω σχετικά.
Επισημαίνω ότι η κ. Γκιουρτζή την πραγματικότητα επικαλείται και ότι ο κ. Μιχαλακάκης φέρει ευθύνη για την κατάσταση αυτή.
Διαχωρίζω όμως το γεγονός σε ουσιαστικό και τυπικό. Και τα δυο έχουν τη σημασία τους αλλά ουδείς σοβαρός μπορεί να ισχυριστεί ότι τέτοιου είδους πρακτικές αμφισβητούν ή προϊονίζονται ύποπτες συναλλαγές ή διασπάθιση του προϋπολογισμού κλπ.
Εσύ έχεις την άποψή σου και καλώς. Όμως, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μια διοίκηση δεν κρίνεται πετυχημένη αν κρατά μόνο τους τύπους αλλά να έχει και ουσία.
Οι τύποι χρειάζονται για να διασφαλίσουν την ουσία προφανώς και γι αυτό απαιτούνται.
Όσον αφορά το τι ισχυρίζονται, αν ισχυρίζονται, ορισμένα μέλη του ΔΣ αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ενισχυτικό του δημοσιύματός μου. Αν απουσίαζαν και έβαζαν υπογραφές ως παρόντες εκ των υστέρων αυτό να το δικαιολογήσουν οι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε κατεβειτε απο τα καλαμια σας που ειστε εκει πανω
Βγηκατε στον εμπορικο και νομισατε οτι γινατε δημαρχοι και βουλευτες.
Βαλτε και υποψηφιοι τωρα στις εκλογες να παρτε και σεις απο 69 σταυρους να δειτε πως γελαει ο κοσμος. Ψωνια ειστε, το πηρατε ειδηση;

Ανώνυμος είπε...

όλα καλά και όλα ωραία ...αλλα μπορεί κάποιος να μας πη ...ποτε τραβήχτηκε η φωτογραφία...?

Ανώνυμος είπε...

H GIOYRTSI MPOREI NA MAS PEI POTE EINAI AYTH H SYNEDRIASH EKTOS KAI AN PHGAN GIA KAFE
KALA TOYS TA LES XARH KAI MHN TOYS DINEIS AERA H POLY DHMOKRATIA BLAPTEI GIA TYPOYS SAN KAI AYTOYS

Ανώνυμος είπε...

EIMAΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΥΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ.
Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ , ΦΤΑΙΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ,ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ......
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ .
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ???????

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΤΗ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ...ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΚΑΥΜΕΝΕ 11.37...
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΝΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ,ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΧΟΥΝΤΟΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΑΝΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΌΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ;
ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΜΟΧΛΑΣ;

loulas είπε...

Θα συμφωνήσω μερικώς με τα ΧΡΟΝΙΚΑ όντως γίνονται και θα γίνονται τέτοιου είδους συνεδριάσεις,όταν όμως είναι κάτι κατεπείγον όχι όμως συνεχώς επί 12 συνεδριάσεων,εκτός αν ο Μιχαλακάκης ανακάλυψε την τηλεφωνική συνεδρίαση,Όμως το ερώτημα είναι καλώς η κ Γκιορτζή προέβη στην καταγγελία αυτή γιατί καθυστέρησε τόσο? Και η αξιωματική αντιπολίτευση πού βρίσκεται? Δεν έχει εκπρόσωπο ο λαλίστατος κ Γκαβαρδίνας,ο παντογνώστης Κίμωνας Παράσχου, και το στέλεχος Τζίλας πού βόσκουν? Τέλος νομίζω ο κ Δήμαρχος πρέπει άμεσα να επαναφέρει στην τάξη τον Μιχαλακάκη .διότι τα καλάμια στην περιοχή μας είναι αυτοφυή,

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ? ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΛΕΠΕ ΦΙΛΠ ΣΟΥΡΛΟ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ .. ΟΛΟΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ....ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλάμια υπάρχουν πολλά και ανήκουν στην τάξη αυτή και τα παιδιά του εμπορικού που μαζί με τη νέα κίνηση νέα εποχή θα θέλουν να διοικήσουν τον δήμο και θα τους πέσει και μεγάλος πανάθεμα τον.
Η κυρία ταμίας τώρα το θυμήθηκε; αφού πέρασε ένας χρόνος όπως λέει η ίδια; γιατί δεν διαφύλαξε τη νομιμότητα πιο νωρίς; γιατί δεν το είπε στον πολιτη να το κάνει θέμα; έπρεπε να πάει έντεκα φορές και να διαπιστώσει τη δωδέκατη; ωραία ανακλαστικά έχει.
μωρέ πολύ καλά τα γράφει ο Μοχλας η κατάσταση αυτή είναι

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε Μόχλα δεν αντέχει κριτική εσύ και το συνάφι σου, αυτή είναι η δημοκρατία που αντιλαμβάνεσαι, ότι δεν συμφέρει κόβεται...

Xronika είπε...

Το αν αντέχω κριτική το έχω αποδείξει πολλές φορές αναρτώντας ως και υβριστικά σχόλια εις βάρος μου.
Όμως, χυδαιότητες που κρύβονται πίσω από ανωνυμίες δεν δημοσιεύω στο όνομα της ελευθεροτυπίας. Επώνυμα στείλτο και θα το αναρτήσω αμέσως μεγάλε επαναστάτη που προφανώς έχεις τρικυμία στο κρανίο σου.
Σε περιμένω
Χ. Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ;
ΟΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ.

TSARTSANHS IOANNHS είπε...

η δημοκρατία καλή είναι ...όπως επίσης και ο διάλογος....αλλα ... διάλογος με..."ανωνυμους"...τι να πω...!?
η πολιτική του καναπέ είναι το μονο εύκολο ειδικά όταν έχει το πλεονέκτημα τις ανωνυμίας.
οποιος θέλει να "σπάσει αβγά" kαι να βγάλει αποτέλεσμα από όλο αυτό...απλά βάζει το ονοματάκι του στα γραφόμενα...!
μονο έτσι μπορούμε να εκθέσουμε και να εκτεθούμε...!


ΤΣΑΡΤΣΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΡΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ψ Ε Μ Α !

Ανώνυμος είπε...

telika o mixalakakis prepei na exei xasei th mpala kai o politis kai o emporikos syllogos brhke eykairia na kanei antipoliteysh.
an den edeine aformh den tha ton elegan tipota etsi den einai?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΕΞΩ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ
ΑΛΛΙΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλακάκης είναι κολητός του δημάρχου, έτσι δεν είναι κύριε Μόχλα? Οπότε τους βολεύει και τους δύο ο Μιχαλακάκης να είναι πρόεδρος της εδαναλ, φυσικα με το αζημείωτο... το θέμα όμως είναι οτι δεν έκαναν αυτά που ο Αλεξανδρινός λαός ζητούσε, απαιτούσε, έλπιζε, οραματιζότανε, λαχταρούσε...είνουν νιος και γέρασα λέει μια παροιμία μας, ψέματα είναι?