Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΣΕ ΧΥΤΑ ΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ Η ΒΕΡΟΙΑ

Μετά τα δημοσιεύματα για την επικείμενη επιβολή υψηλών προστίμων στους ΟΤΑ που διατηρούν ακόμη χωματερές και την υποχρεωτική αποκατάσταση των χωματερών τους μέχρι τις 16 Ιουλίου, η Δήμαρχος Βέροιας, επικοινώνησε με τον Πρόεδρο...
...ΕΣΔΑ και ζήτησε έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου του. Παράλληλα, αναζήτησε στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας το σχετικό έγγραφο το οποίο και κοινοποίησε στον ΕΣΔΑ προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του συμβουλίου του επί του θέματος. Ήδη ο Δήμος Βέροιας ήρθε σε επαφή με τους Δήμους Κατερίνης, Έδεσσας και Κοζάνης προκειμένου να διασφαλίσει χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων του Δήμου σε ΧΥΤΑ όμορου Νομού.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδου «η Βέροια δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει το μάρμαρο, όταν μάλιστα αυτό μεταφράζεται σε πρόστιμο € 35.000,00 ημερησίως, γιατί για τους γνωστούς λόγους ο Νομός δεν κατάφερε να προωθήσει και να λύσει αυτό το κεφαλαιώδες ζήτημα.
Μόλις βρεθεί η λύση, με συνεργασία άλλου Δήμου, πάραυτα οφείλουμε να φροντίσουμε και για την αποκατάσταση της υπάρχουσας χωματερής και να την μετατρέψουμε σε ένα όμορφο, καταπράσινο λόφο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!