Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΒΕΡΟΙΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ

Με μια ανακοίνωση προς τους πολίτες, ο Δήμος Βέροιας προτρέπει όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά, να υιοθετήσει ένα από τα αδέσποτα του Κυνοκομείου. Στο κάλεσμα διαβάζουμε:
«Στο κυνοκομείο του Δήμου Βέροιας πραγματοποιείται το πρόγραμμα της περισυλλογής, του αποπαρασιτισμού, του εμβολιασμού, της στείρωσης και της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων.
Στις εγκαταστάσεις του κυνοκομείου σήμερα, φιλοξενούνται ζώα στα οποία έχει παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, έχει γίνει η στείρωση και είναι έτοιμα για υιοθεσία.
Όσοι από τους πολίτες ζωόφιλους της Βέροιας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ζητούν κάποιο ζώο είτε για φύλαξη χώρου, είτε για συντροφιά, είτε για κυνήγι, μπορούν να απευθυνθούν στο Κυνοκομείο του Δήμου ώστε να υιοθετήσουν κάποιο ζώο.
Απαραίτητη προϋπόθεση για υιοθεσία ενός ζώου, εκτός από την αγάπη για τους μικρούς μας φίλους, είναι να έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.
Οι διαδικασία είναι απλή, τα δικαιολογητικά που θα χρειαστεί είναι μία αίτηση και μία υπεύθυνη δήλωση, τα οποία τα παρέχει η Υπηρεσία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε, στην προϊσταμένη του Κυνοκομείου κ. Στέλλα Φούφα στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας, στο κτίριο της οδού Μητροπόλεως 55 και στο τηλέφωνο 2331350608».

Δεν υπάρχουν σχόλια: