Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Με γραπτή δήλωση ο Νίκος Αλεξόπουλος, στέλεχος της ΝΔ και του οποίου το όνομα τελευταία κάποιοι διακινούσαν ως βέβαιο υποψήφιο δήμαρχο του Καλλικράτειου δήμου Αλεξάνδρειας, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος.
Ο Ν. Αλεξόπουλος, γνωστός στην τοπική κοινωνία είχε δεχτεί πολλές πιέσεις από φίλους του αλλά και πολίτες άλλων πολιτικών χώρων να ηγηθεί δημοτικού ψηφοδελτίου και ενώ και ο ίδιος άφηνε ανοιχτά κάποια ενδεχόμενα στο τέλος, για προσωπικούς λόγους, όπως δήλωσε και στα ΧΡΟΝΙΚΑ, δήλωσε ότι δεν θα κάνει το βήμα.
Τώρα, που τις τελευταίες μέρες αναζωπυρώθηκε ξανά το σενάριο της καθόδου του έκανε την παρακάτω δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει οριστικά και αμετάκλητα την θέση του.
Η επιστολή- ανακοίνωση είναι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπολίτες
Είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας γραπτά καίτοι εκ χαρακτήρος δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος.
Λόγοι όμως επικαιρότητος με υποχρεώνουν δημοσίως να το πράξω βάζοντας ένα τέλος στη φημολογία περί της επικείμενης υποψηφιότητος μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και για να την όποια φημολογία φέρω μερίδιο ευθύνης.
Είναι γεγονός ότι στα 30 τελευταία χρόνια που ζω σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο προσπάθησα πάντοτε να είμαι ωφέλιμος και χρήσιμος λειτουργώντας με ένα αξιακό κώδικα αρχών, ήθους και ανιδιοτέλειας. Αλάθητος κριτής η συνείδηση μου αλλά κυρίως όλοι εσείς που βιώνετε τα δρώμενα καθημερινά και που βεβαίως έχετε και κρίση και άποψη.
Πίστευα και πιστεύω ότι το να είσαι ενεργός πολίτης τουλάχιστον καταδεικνύεις ότι αγαπάς το τόπο σου.
Σε ότι με αφορά, αυτόν τον ευλογημένο τόπο τον οποίο συνειδητά επέλεξα για να ζήσω και στον οποίο με αξίωσε ο Θεός να κάνω μια όμορφη οικογένεια, τον αγάπησα και ως εκ τούτου δε θα πάψω να προσπαθώ με τις μικρές μου δυνάμεις να συμβάλλω προς τη κατεύθυνση της προόδου.
Βεβαίως όσοι συμμετέχουν στα κοινά θα πρέπει πρωτίστως να διακρίνονται με το ήθος τους, την ανιδιοτέλεια τους αλλά κυρίως πέραν της όποιας φιλοδοξίας να διαθέτουν ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
Το να φιλοδοξούμε στη ζωή μας αληθινές τιμές και αληθινή δόξα έχοντας πάντα στο μυαλό μας την ανιδιοτελή προσφορά είναι η αρχή του παντός και ο μοχλός της αρετής.
Το να φιλοδοξούμε όμως τίτλους – πομπές και λιβανίσματα είναι και μάταιο και ευτελές.
Πέραν λοιπόν της όποιας φιλοδοξίας λόγοι καθαρά προσωπικοί με υποχρεώνουν αυτή τη χρονική στιγμή να μη θέσω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές αν και για μένα αποτελεί ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ.
Γνωρίζω ότι η απόφαση μου θα απογοητεύσει πολλούς και σίγουρα θα χαροποιήσει κάποιους.
Σε όλους αυτούς που θα χαρούνε – ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ – θ’ απαντήσω με τη ρήση της Αντιγόνης του Σοφοκλέους ότι σ’ αυτό τον κόσμο ήλθα για ν’ αγαπώ και όχι για να μισώ.
Σε όλους όμως εσάς που γνωρίζω ότι η απόφαση μου σας στεναχωρεί σας ζητώ συγγνώμη και βεβαίως τη κατανόηση σας.
Θέλω μόνο να σας διαβεβαιώσω ότι ουδέποτε αναγόρευσα τον εαυτό μου ως ομφαλό του Ρουμλουκιώτικου κάμπου και βεβαίως ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξε αυτοσκοπός ο Δημαρχιακός Θώκος .
Σε ότι με αφορά λοιπόν θα συνεχίσω να πορεύομαι με αυτόν τον αξιακό κώδικα που πορεύθηκα μέχρι σήμερα και πάντα με τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκα από τους εκλιπόντες γονείς μου.
Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι σε εποχές έκπτωσης αξιών και απαξίωσης των πάντων η σημερινή πραγματικότητα καταδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι ο τόπος μας χρειάζεται στρατιώτες γιατί από ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ έχουμε χορτάσει.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,
ΔΙΑΤΕΛΩ,
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΣ, ΜΕ ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην υπάρχουν κάποιοιπου στεναχωριούντε που δεν θα κατέβει στις εκλογές, μάρε το άτομο άρχισε και τις γραπτές δηλώσεις...άντε ραντεβού πάλι στις επόμενες εκλογές, πάλι την μαργαρίτα θα κάνει...Θα βάλει ο Αλεξόπουλος - Δεν θα βάλει ο Αλεξόπουλος...το άτομο ειναι τζόλας

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.
Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΚΟΛΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Μας Δούλεψε πάλι, με Δ κεφαλαίο...

Ανώνυμος είπε...

sas agapo olous, Maria Aliferi

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Νίκο, η τελευταία παράγραφος τις δήλωσης σου.’περί Στρατηγών’ δεν συνάγει με την άρνηση σου για την Υποψηφιότητα σου , φρονώ πώς είναι μέγα λάθος και θα αποδειχτεί λίαν συντόμως.

Ανώνυμος είπε...

Αλεξόπουλε, χρόνια σε γνωρίζουμε, μας αγάπησες και σε αγαπήσαμε , μας στήριζες και σε στηρίζαμε, αυτή τη φορά όμως μας περιφρόνησες, δεν αξίζαμε τέτοια συμπεριφορά από εσένα! Οι προσωπικοί λόγοι που επικαλείσαι δεν μας πείθουν, και να σκαφθείς πώς δεν ανήκω στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με σένα , κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΔΩΣΑΜΕ ΡΟΔΟΣΤΑΜΟ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΕΣ ΦΑΡΜΑΚΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

Νίκο, πεπλανημένη ετυμηγορία, λανθασμένη απόφαση! Χρειάζεται άμεσα αναθεώρηση πριν είναι αργά για όλους μας , και Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Αχού!! Μα πάτε καλά ορέ? Ο Αλεξόπουλος κάνει για δήμαρχος??? Μα τι όνειρα είδατε στον ύπνο σας?? Συμφωνώ με τον παραπάνω, ο άνθρωπος είναι όχι τζόλας αλλά μπαρμπαΤΖόλας με κεγαλαίο τζι :p

Ανώνυμος είπε...

Ανώνημε 4¨43 πρέπει να είσαι πολύ βιτσιόζος αφού γουστάρεις να έχεις πάλι πάνω στο κεφάλι σου την εταιρία ΚΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ η ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ για το λόγο αυτό θα είμαστε μια ζωή ένα χωριουδάκι τόσο δα μικρό γιατί έχουμε και μικρόψυχους ανθρώπους για να μη πω κάτι χειρότερο. Άντε γειά!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΤΑ ΠΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠ. ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΑ?

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς κάποιος η κάποιοι τον κρατούν στο χέρι ,τον εκβιάζουν και φοβάται να κατέβη δεν βρίσκω άλλη εξήγηση ,εδώ παίζονται χοντρά παιχνίδια ,δεν αφήνουν εύκολα την κουτάλα τα διάφορα συμφέροντα,και τα παίζουν όλα για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνημε 5΄55 ο Αλεξόπουλος ούτε κομπλεξικός είναι ούτε μονόχνοτος αυτό να το γνωρίζεις .

Ανώνυμος είπε...

xari gia na telionoume giati den kanis mia dimoskopisi pios itan o kaliteros kai pion tha ithele o kosmos simera gia dimarxo

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ... ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΣΤΑΚΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

loulas είπε...

Με πολύ προσοχή διάβασα την δήλωση του κ Αλεξόπουλου, όπως και τα σχόλια που ακολουθούν. Είμαι ένας από αυτούς που επιθυμούσαν την υποψηφιότητα στον Καλλικράτειο Δήμο. Η απόφαση του με στεναχώρησε, όμως την σέβομαι απόλυτα. Δεν είναι έντιμο,ούτε δίκαιο ανεύθυνα με φανφάρες και εύκολες επικρίσεις να καταφερόμαστε εναντίων ενός ανθρώπου που μέχρι χθες ζητούσαμε να είναι ο πρώτος πολίτης του Δήμου μας, Οι πολίτες, ζητούν εναλλακτική υπεύθυνη Δημοτική Διοίκηση για έξοδο από την σημερινή κρίση και την απαξίωση των κομμάτων , και κατά συνέπεια και των Δημοτικών αρχόντων. Ζητούν ένα Δήμο που θα είναι οικονομικά βιώσιμος , κοινωνικά δίκαιος, με διαφάνεια, με συλλογικότητα , με χρηστή διαχείριση των χρημάτων του Κράτους , αλλά και των Δημοτών του μακριά από τους γνωστούς αεριτζήδες ,έμμισθους κομματάρχες προστάτες των εκάστοτε Δημάρχων. Πιστεύω πως ο κ Αλεξόπουλος είχε όλα τα προσόντα να ηγηθεί αυτής τις προσπάθειας για αυτό το λόγο είχε και σχεδόν την καθολική αποδοχή, εξαιρουμένων βέβαια των γνωστών μισθοφόρων , που εκ των προτέρων γνώριζαν ποια θα ήτανε η πορεία τους με ένα τέτοιο Δήμαρχο. Όμως το κεφάλαιο αυτό έκλεισε, τώρα ας αναζητήσουμε ένα Δήμαρχο να μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας , με Δημοτικούς συμβούλους τις προσφοράς, και όχι τις αρπαχτείς που ως συνήθως συμβαίνει ,για να μην πούμε μετά πως πάλι μια τετραετία πήγε χαμένη.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνομαι έτσι απλά σε όλους σας χωρίς, ειλικρινά κανένα ίχνος σκοπτικό και καμμιά διάθεση να θίξω κανένα συνδημότη. Και αυτούς που συμπαθούν ή προτιμούσαν τον Αλεξόπουλο για υποψήφιο Δήμαρχο και αυτούς που δεν τον θέλουν. Πράγματι δεν κάνω και δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο αλλά ποιός είναι ο Αλεξόπουλος και ο κάθε Αλεξόπουλος, έφτιαξε κανείς από σας το προφίλ του, τι αντιπροσωπεύει, ποια η παρέμβασή του μέχρι σήμερα στον τόπο και τι προσέφερε στο κοινό συμφέρον, είναι πραγματικά αυτό που θέλει ο τόπος, δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια το ίδιο βιολί, και βέβαια το συμφέρον του κοιτάει ο άνθρωπος και καλά κάνει, για τα επαγγελματικά του και τα προσωπικά του και τις σχέσεις του με την κοινωνία ουδέν σχόλιον,αλλά μέχρι εκεί. Διάβασα την δήλωση και πράγματι για έκθεση ιδεών ίσως να ήταν καλή, όμως εδώ μιλάμε για σοβαρές πολιτικές αποφάσεις και αναρωτιέμαι ποιό είναι το πολιτικό του σκεπτικό για να πάρει τη απόφασή, αυτή που πήρε, προσωπικά δεν περίμενα κάτι άλλο, πάντα το ίδιο έκανε άφηνε απλά να αιωρείται η υποψηφιότητά του, για τους λόγους που καταλαβαίνει και ο τελευταίος καλοπροαίρετος πολίτης, όμως κινήθηκε και πάλι στα πλαίσια του προσωπικού του συμφέροντος, δεν είναι εύκολα τα κουκιά της εκλογής, και βέβαια καλά έκανε. Όμως γιατί άραγε αναζητάτε όλοι σας σωτήρες δεν σας φτάσαν οι μέχρι τώρα Δημούληδες, Γκιονουγλάδες, Κούγκιδες, Ναλμπάντηδες, Μιχαλακάκηδες, Δημητριάδηδες, Στεριοπουλάδες, Καρέληδες και όλο το συναπάντημα.Α!! να μη ξεχάσω και τους Στρατηγούς. Δεν χορτάσατε απο δαύτους. Αναρρωτηθήκατε μήπως τους χρειάζεται απλά ο χαιρετισμός της ανοιχτής παλάμης και να κοιτάξουμε να ενεργοποιηθούμε όλοι όσοι πραγματικά ανησυχούμε για αυτόν τον τόπο άλλη εναλλακτική λύση που πραγματικά να αξίζει και θα δουλέψει χωρίς ιδιοτέλεια με αληθινή διάθεση προσφορας, σίγουρα υπάρχουν πολλοί συμπολίτες γύρω μας, και όχι να ψάχνουμε για ψευτοσωτήρες που θα βουλιάξουν τον τόπο ακόμα βαθύτερα αφού πρώτα ωφεληθούν οι ίδιοι τα μέγιστα !!!

Να θυμίσω ότι ο μισθός του Δημάρχου για τον Δήμο μας συνολικά για τα 4 χρόνια θα είναι περίπου 150.000 €, σας λέει τίποτε αυτό, για την ψυχή του πατέρα τους κόβονται όλοι αυτοί που ανέφερα ποιο πάνω, λέω εγώ τώρα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ 3:22 ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ . ΓΙΑΤΙ "Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ" ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.
ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΕ"ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΤΩΝ 69 ΣΤΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

69? ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς φίλε μου ή έχεις κόλλημα ή εμπάθεια με τον συγκεκριμμένο συμπολίτη μας και τους 69 σταυρούς για να αναφέρεσαι έτσι. Το έχεις ξανασχολιάσει αν θυμάμαι καλά. Πάντως σε διαβεβαιώ ότι δεν είμαι αυτός που εννοείς, και σίγουρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με την επωνυμία ούτε την φοβάμαι, άλλωστε σε όλα μου τα δημοσιεύματα βάζω πάντα το όνομά μου. Εδώ όμως τα πράγματα αλλάζουν και έννοώ απλά κάνε εσύ την αρχή βάζοντας το όνομά σου, βγάζοντας την δικιά σου κουκούλα. Δεν δικαιούσαι να σχολιάζεις ανώνυμα και να απαιτείς επωνυμία από τους άλλους. Και μιας που από την μεριά μου ξεκαθαρίστηκε ότι δεν είμαι ο 69 σταυροί τουλάχιστον συμφωνείς με τα υπόλοιπα ότι δηλαδή να κοιτάξουμε πράγματι για κάτι καινούργιο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας όπως είπε και πιο πάνω ο loulas και δεν θα κλέμε την μοίρα μας για άλλα 4 χρόνια; και τι διατίθεσαι να κάνεις γιαυτό;

Ανώνυμος είπε...

άλλωστε σε όλα μου τα δημοσιεύματα βάζω πάντα το όνομά μου.....
kai mesa apo to dimosieumata sou vgazeis mia empatheia gia kapoia prosopa mono kai mono giati ta vlepeis ta pragmata arithitika ...
ena noumero aplo eisai tipota parapano tipota ligotero ... kai otan leo noumero enoo xrimatiko....
kai ante afou exeis ore3i gia na prosfereis pes mas to onoma sou gia na se steiri3o ... emena ilikiaka den me pairnei na eimai ipopsifios ...
xairetai !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο πρώτα από όλα μάθε να γράφεις ελληνικά. Μετά βάλε το μυαλουδάκι σου αν και ηλικιωμένο όπως λες να δουλέψει και θα καταλάβεις, αν μπορείς να καταλάβεις βέβαια τι σημαίνει ...άλλωστε σε όλα μου τα δημοσιεύματα βάζω πάντα το όνομά μου... υπάρχουν άραγε πολλοί στο δήμο μας που γράφουν επώνυμα; και τέλος μιας και αναφέρεσαι σε νούμερα και μάλιστα χρηματικά, πάντως εσένα επειδή σε ξέρω, μη νομιζεις ότι η ηλεκτρονική ιντερνετική σου ανωνυμία είναι και τόσο εξασφαλισμένη, εντελώς πληροφοριακά στο λέω επειδή κατέχω αρκετά καλά το άθλημα των υπολογιστών, εσένα και αρκετούς ακόμα σαν και εσένα οικονομικά τουλάχιστον σας πουλάω και σας αγοράζω. Πραγματικά όμως δεν μπορώ να σε καταλάβω; εσύ γιατί τόση πρεμούρα για όλους αυτούς; τι έχεις να χάσεις ή και να κερδίσεις, και αφού πραγματικά έχεις τα χρονάκια σου (αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα ανασταλτικό ή κακό) ακόμα δεν κατάλαβες ότι το εξαμαρτείν πολλές φορές ουκ ανδρός σοφού, στηρίζοντας εννοώ όλους αυτούς που αποδεδειγμένα δεν πρόσφεραν και τα μέγιστα στον τόπο αυτό. Πέρα όμως από αυτό επειδή δεν κατάλαβες ποιός είμαι άσε τα περί εμπάθειας τα χρηματικά νούμερα και τα δήθεν χαριτωμένα χαίρεται!!! να είσαι σίγουρος πραγματικά δεν σε παίρνει!!, για όλους αυτούς τους κυρίους μιλάω πάντα σε επίπεδο πολιτικό που σίγουρα άφησαν το κατά δύναμη ο καθένας τους όχι και το καλύτερο έργο, Α.. ακόμα περιμένω απάντηση στην πρόταση που έκανα... για να μην κλέμε την μοίρα μας για άλλα 4 χρόνια... και φυσικά όπως λέει και το λαϊκό άσμα ... τα χρόνια δεν έχουν καμμιά σημασία... και μετά ίσως να σου πω και το όνομά μου και μάλλον θα πέσεις από τα σύννεφα.