Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

"ΑΠΟΛΟΓΙΑ" ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Ο βουλευτής της Ν.Δ Ημαθίας Μ. Χαλκίδης βρίσκεται σε δεινή θέση μετά την διάσταση που πήρε η υπόθεση της πρόσληψης της κόρης του στην ΑΓΡΟΓΗ. Είναι ένα θέμα που τον αναγκάζει να απολογείται και βέβαια να αποκαλύπτει παρόμοια περιστατικά συναδέλφων του είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ.
Ιδού τι είπε σχετικά:
"Η διαδικασία των προσλήψεων της ‘Αγρογής’ έχει γίνει σε χρόνο που δεν έχει καμία σχέση με τις εκλογές, διότι η διαδικασία αυτή ξεκίνησε Ιούνιο – Ιούλιο, αν θυμάμαι καλά. Kάνανε δηλώσεις όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μέσα σε αυτούς δικαιούταν και η κόρη μου να κάνει αίτηση και βεβαίως στην τελική επιλογή που έγινε μέσα στον Αύγουστο, αν θυμάμαι καλά στις 14 Αυγούστου, από το Δ.Σ. της ‘Αγρογής’, δεν φαινόταν στον ορίζοντα ούτε εκλογές ούτε τίποτα. Στις 19 Αυγούστου 2009 υπεγράφησαν οι συμβάσεις, άρα δεν έχει σχέση η πρόσληψη όλων αυτών των παιδιών με το θέμα των εκλογών, που το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Πάγκαλος έχουν πει κατ’ επανάληψη ότι είναι εκλογικές. Ο κ. Πάγκαλος πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και στο...
...ΠΑΣΟΚ και μετά να μιλάει για τη ΝΔ.

Ο κ. Πάγκαλος είναι ένας από αυτούς, κι ας είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, γιατί τελικά σε όλους τους άλλους χρεώνει τα πάντα, εκτός από τη χρεωκοπία που έφτασε η χώρα και με δική του ευθύνη, γιατί ήταν ένας από τους πρωτοκλασάτους υπουργούς. Η κόρη του κ. Πάγκαλου, ας ψαχτεί από όλους, όταν ο κ. Κακλαμάνης ήταν πρόεδρος της Βουλής και έκανε μόνιμους τους συνεργάτες των βουλευτών, μήπως ήταν μια από αυτούς τους συνεργάτες που ο κύριος Πάγκαλος διόρισε στη συνέχεια στο δημόσιο;

Επί προεδρίας Κακλαμάνη έγιναν μόνιμοι 300 συνεργάτες των βουλευτών και τότε ο κ.Πάγκαλος πρέπει να είχε την κόρη ως συνεργάτιδα. Φαίνεται ότι όλα τα άλλα παιδιά είναι αποπαίδια, τα δικά τους τα παιδιά είναι μόνο.

Ο πρόεδρος της Βουλής ας φέρει τα ονόματα όλων εκείνων που διορίστηκαν στη Βουλή μέσα στις εκλογές. Δε μπορεί να διορίστηκαν άνθρωποι 50 και 60 ετών μόνιμοι υπάλληλοι στη Βουλή και να βγαίνει ο Πάγκαλος και να λέει ότι υπάρχει άλλο καθεστώς. Εκείνο ήταν πρόκληση.
Τη διαδικασία προσλήψεων στην ‘Αγρογή’ την έστειλε στον εισαγγελέα η κ.Μπατζελή. Και δεν βρήκε τίποτα μεμπτό ο εισαγγελέας, αναγκάζοντας τους βουλευτές να βγάλουν νομοθετικές ρυθμίσεις.

Δε μπορεί να μιλάνε αυτοί, οι οποίοι διόρισαν και μονιμοποίησαν μεταξύ τους, τα 4 κόμματα πλην του ΚΚΕ. Αυτή τη διαδικασία ακολουθεί η ‘Αγρογή’ από το 1998. Δεν την κάναμε εμείς την ‘Αγρογή’, το ΠΑΣΟΚ την έκανε. Όλες οι προσλήψεις έχουν γίνει με αυτόν τον τρόπο, δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και που να πει τι εγεινε με το γαμπρο του συζυγο της κορης του βασιλικης.στη πυροσβεστικη

Ανώνυμος είπε...

εχουν πλακα στο πασοκ.καταγγελουν την νουδου για προεκλογικες προσληψεις.το σιγουρο ειναι πως μονο αυτον το "διαγωνισμο" δεν θα χρησιμοποιουσαν.οι θεσεις αυτες δημιουργειθηκαν για τα τεκνα τους και μονο.για οποιδηποτε αλλο "διαγωνισμο"να το πιστεψω.

Ανώνυμος είπε...

Ανορθόγραφοι... Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

Είπε ο γαιδαρος τον πετεινο "κεφάλα". Ρε δεν ντρεμόμαστε; Τελικά οι διευθαρμένοι εμεις ειμαστε γιατι σας ψηφίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε διορίσατε 267 μανικιουριστ, ζαχαροπλάστες, κομμωτριες, χορευτρίες, ιδιοκτητες μπαρ και οτι αλλη ασχετη ειδικότητα υπάρχει με τα αγροτικά και το μόνο που εχεις να πεις είναι οτι ο Παγκαλος και το ΠΑΣΟΚ διορισαν και αυτοί παράνομα. Και θέλεις και την ψήφο μας. Βρε ουστ απο δω. Δεν βάζω καλυτερα στο βόθρο το χερι μου.

Ανώνυμος είπε...

ESY APO PANO DEXIO STOIXIO DEN EXEI SIMASIA TA LATHEI SE MIA PROTASI ALLA OSO TO NOHMA

Ανώνυμος είπε...

σκαιψου να ιχες τα ειδια αντατακλαστηκα.τιν ωρα που καταπατωνταν η ησωνομια και η ισοπολητεια στη χορα.κε να κατιγκιλες την πρακτικι αυτη που ιχε γινη σοιστειμα.σκεψου και να ζιτουσαις τοτε ελεως.