Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ "ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη συνάντηση της ‘Κίνησης Ενεργών Πολιτών» για το «Συνασπισμού», εκπρόσωποι των ‘Οικολόγων – Πρασίνων’ και πολίτες που ανήκουν στον ευρύτερο αριστερό χώρο.
Ιδιαίτερη εντύπωση..
προκάλεσε το γεγονός της συμμετοχής του Δημάρχου Δοβρά, Χρήσοτυ Τσιούντα ο οποίος παρέμεινε καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και μάλιστα πήρε το λόγο, με θέμα την περίφημη «Θέση 12».
Κατά τη συνάντηση έγιναν τοποθετήσεις και διαμορφώθηκε το γενικό πολιτικό πλαίσιο στο οποίο θα προχωρήσει και θα εξελιχθεί η «Κίνηση»…
Δεσπόζουσα πρόταση ήταν να μην αποκλειστεί κανένας που συμφωνεί σε μια βάση ¨Αρχών που άπτονται την κεντρική πολιτική κατάσταση και την προοπτική ενός Δήμου που θα λειτουργεί με διαφάνεια και με επίκεντρο τον Πολίτη.
Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος του Δήμου Δοβρά που στα πλαίσια του ‘Καλικράτη’ ενσωματώνεται στο Δήμο Βέροιας, δήλωσε ότι η απόφασή του να κετέβει για Δήμαρχος Βέροιας είναι ειλημμένη και δεδομένη.
Μακεδονικό Δίκτυο – Verianet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσιούντα να ψηφίσετε εσείς οι προβληματισμένοι αριστεροί.
Τσιούντα και Σκουμπόπουλο.
Ξέρετε εσείς...

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο που αναρτήθηκε δυστυχώς επικεντρώνει σε ένα πρόσωπο μεταξύ των πολλών. Το σημαντικό είναι ότι συμμετείχαν πρόσωπα σχεδόν από όλους τους πολιτικούς χώρους. Οι ενεργοί πολίτες πάντως δεν ψάχνουν για Μεσσίες, γιατί έχουν εμπιστοσύνη στις δικές τους δυνάμεις. Αυτοί οι παράγοντες όπως και όσοι επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους σ' αυτούς πρέπει πρώτα και πριν απ' όλα να γίνουν "βάση" και να μπούν στη λογική του πολίτη. Όσο για το παραπάνω σχόλιο...αποδεικνύει πράγματι πως ο κάθε λαός έχει τους επικεφαλείς που του αξίζουν...